1-op-1 Coaching

Heb je werk waarin het altijd druk is en te weinig tijd om alles te doen wat je wilt doen? Baal je ervan dat je regelmatig taken op je takenlijst doorschuift en deadlines maar op het nippertje haalt? Regelmatig het gevoel hebt dat je geleefd wordt door alle inkomende mails? Het geeft je een onbevredigend gevoel en de werkdruk loopt op.

Herken je dit? En wil je graag meer overzicht in je werk en meer grip op je taken tijd en mailbox? Ik help je er graag bij!

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Meer overzicht hebt in je werk
 • Precies weet wat je te doen staat
 • Taken tijdig oppakt en uitvoert
 • Ruimte voor onverwachte zaken hebt
 • Iedere dag afsluit met een lege inbox
 • Met een gerust hart een keer ‘nee’ kunt zeggen

Zodat wanneer je aan het einde van de werkdag je computer afsluit, je ook écht klaar bent met je werk en met een voldaan gevoel naar huis gaat. Waar je jezelf kunt opladen voor de volgende werkdag.

Ik help je graag op weg

Wil je meer grip op je taken en tijd? Meer grip op je planning, de prioriteiten en iedere werkdag afsluiten met een lege inbox?

Ik help je graag bij het:

 • Opstellen van een realistische takenlijst
 • Maken van een haalbare planning
 • Stellen van prioriteiten
 • Organiseren en structureren van je mailbox
 • Organiseren van je werkplek

Met als resultaat:

 • Een realistische takenlijst met taken die je ook echt oppakt

 • Een haalbare planning met ruimte voor onverwachte zaken

 • Je precies weet wat je te doen staat

 • Een georganiseerde mailbox

 • Een prettig ingerichte werkplek

 • Rust en overzicht

Het werk is nooit af maar met meer overzicht in en grip op je werkzaamheden ervaar je meer rust en ontstaat er ruimte en tijd voor de dingen die er écht toe doen.

Hoe werkt het?

Samen inventariseren we je takenpakket en huidige werkwijze. We kijken welke zaken je anders zou kunnen aanpakken of kunt optimaliseren.

Aan de hand van een laagdrempelige methode en eenvoudige tools leer ik je de fijne kneepjes van het plannen en organiseren. We brengen het meteen in praktijk zodat je direct ervaart hoe het voelt om grip te hebben op jouw taken, tijd en mailbox.

Mijn aanpak is praktisch én positief en afgestemd op jouw situatie. Samen kijken we naar wat voor jou werkt, volledig maatwerk dus!

Wat kost Coaching op Kantoor?

Het tarief voor coaching op kantoor is afhankelijk van de aard van de opdracht, tijdsduur en aantal personen. Graag maak ik een aanbod op maat. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.

Vergoedingen

Werkgevers hebben baat bij vitale werknemers die met plezier werken. Zij investeren dan ook graag in de ontwikkeling van hun medewerkers.

Informeer bij jouw leidinggevende of HR-medewerker of hier budget voor beschikbaar is. Of wellicht kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelbudget. Een coach-traject van een professional organizer kan vaak uit dit budget bekostigd worden.

Samenwerken? Zo ziet een coach-traject eruit

Elk coach traject start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we over en weer kennis, bespreken we je wensen en doelen en kijken we samen hoe ik je kan ondersteunen bij je hulpvraag. Het gesprek vindt online of op locatie plaats.  Aan de hand van dit gesprek maak ik een voorstel op maat.

Na het kennismakingsgesprek ontvang je een op maat gemaakt voorstel waarin je kunt lezen wat we gaan doen, hoeveel sessies hiervoor nodig zijn en wat de kosten zijn. Ga je akkoord met dit aanbod dan plannen we de coach-afspraken in.

Tijdens onze samenwerking leer ik je hoe je je werk optimaal kunt plannen en organiseren. Bijvoorbeeld hoe je een realistische takenlijst opstelt, een haalbare planning maakt, je prioriteiten op orde brengt en iedere dag afsluit met een lege inbox.

Ik vertel je niet alleen hoe je het handig aanpakt maar we passen het ook gelijk op jouw eigen situatie toe zodat je direct ervaart wat het je oplevert.

Dit doe ik aan de hand van een laagdrempelige methode en met praktische tools waarop je altijd kunt terugvallen.

Ter ondersteuning van en als aanvulling op het individuele coach-traject kun je mij tussentijds en tot een maand na afloop van het traject bellen, mailen of appen met al je vragen. Tussen de afspraken door is het de bedoeling dat je de opgedane vaardigheden toepast op jouw eigen situatie en geef ik je af en toe een opdracht.

Is onze samenwerking afgelopen? Dan neem ik na een aantal weken contact met je op om te horen hoe het gaat. We bespreken eventuele knelpunten en waar nodig sturen we bij. Is er behoefte aan meer coaching dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Een andere manier van werken kost tijd. Daarom is het mogelijk om aansluitend aan het coach traject een nazorg abonnement of strippenkaart aan te schaffen.

Met een nazorg abonnement plannen we binnen 6 maanden na de laatste afspraak 3 keer een online afspraak of telefoongesprek in om de puntjes op de i te zetten. Ik ben jouw stok achter de deur. We bespreken wat goed gaat en kijken naar waar het eventueel bijgestuurd kan worden.

Met de strippenkaart kun je na het coach-traject op een voor jou gewenst moment aanvullende coaching inzetten. Deze uren kun je gebruiken om jezelf na het coach-traject scherp te houden of als stok achter de deur. Maar ook om vragen te stellen wanneer je ergens tegenaan loopt of niet helemaal uitkomt. De tijd die we afspreken, wordt van je strippenkaart afgeschreven.

De afspraken van de aanvullende coaching vinden online plaats in tijdsblokken van minimaal 30 minuten tot maximaal een uur.

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten over de coaching mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik vertel je er graag meer over en beantwoord je vragen met alle plezier!