Pakjesavond; komende week is het al zover. Een leuke avond vol gezelligheid, cadeaus, gedichten, surprises en allerlei lekkers.

Het Sinterklaasfeest wordt niet alleen thuis gevierd, maar ook op school, de sportclub, de hobby club, bij opa en oma en waar al niet meer. Iedereen gaat op pad voor cadeaus en maakt surprises en gedichten. Maar het is ook een drukke tijd. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk. Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet die je helpen om goed voorbereid pakjesavond tegemoet te treden.

5 Tips voor een geslaagde pakjesavond:

Cadeaus

Vind je het ieder jaar weer een uitdaging om voor pakjesavond cadeaus te bedenken? Natuurlijk kun je iedereen vragen om zelf een verlanglijstje te maken, maar vaak is ook dat een lastige opgave. Houd vanaf nu je ogen en oren goed open. Luister naar opmerkingen en kijk naar praktische zaken om tips en ideeën op te doen voor een leuk cadeau.

Lootjes trekken

Ga je met familie en of vrienden lootjes trekken? En is het lastig in te plannen om bij elkaar te komen? Maak het gemakkelijk en kies voor online lootjes trekken, je kunt hier ook verlanglijstjes invullen.

Surprises

Ben je niet zo handig met het maken van surprises? Of heb je in deze drukke periode niet veel tijd? Bedenk alvast een surprise-idee en wat je ervoor nodig hebt. Start op tijd en met de uitvoering en wacht niet tot het laatste moment. Zo voorkom je dat je aan de vooravond van pakjesavond nog tot in de late uurtjes zit te knutselen. Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina.

Gedichten

Last van gedichtenstress? Schrijf eerst wat steekwoorden op aan de hand van vragen over het afgelopen jaar: wat heeft iemand gedaan, bereikt, welke sport beoefent hij/zij, nieuwe liefde, hobby of vakantie. Moeite met rijmen en dichten? Maak gebruik van deze tips.

Wat eten we op pakjesavond

Wordt pakjesavond bij jou thuis gevierd? En heb je geen idee wat je op tafel moet zetten? Maak het jezelf gemakkelijk en tover een broodmaaltijd op tafel. Zet verschillende soorten brood en broodjes neer en serveer daarbij wat hartig en zoet beleg. Een soepje en/of salade doen het ook altijd goed.

Met deze 5 ingrediënten ben je goed voorbereid op een zorgeloze pakjesavond.

Veel plezier!

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Heb je vragen of wil je meer weten over de coaching mogelijkheden? Aarzel niet en laat het me weten, ik beantwoord je vragen graag.

Ik kijk uit naar je bericht!

jb1x

Gratis E-Book & tips

Organiseren van je administratie

Gratis E-Book

Handige tips die je helpen het overzicht in je spullen, administratie, agenda en huishouden weer terug te krijgen.

Organiseren van je huis

Gratis tips & tricks

Ik geef je graag handige tips die je helpen bij het opruimen, huishouden, administreren en agenderen.