AD Rivierenland – Opruimcoach geeft vrouwen advies

ADEsther van Dijk vertelt vanavond hoe je orde op zaken stellen kunt stellen in jouw huishouden.

Heb je meer spullen dan ruimte en heb je geen idee wáár je het beste met opruimen kunt beginnen? In de lezing ‘Wordt je eigen opruimcoach’ laat Esther van Dijk je ontdekken waar jij jouw opruimactie het beste kunt starten en hoe je jouw spullen zo snel mogelijk weer onder controle krijgt.

De lezing wordt gehouden in het Dorpshuis De Hoeksteen in Hoogblokland. De avond begint om 19:45 uur in de Beugelzaal. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Lees het artikel.

By |2018-01-06T15:56:59+02:0019 september, 2017|In de media|Reacties uitgeschakeld voor AD Rivierenland – Opruimcoach geeft vrouwen advies

About the Author:

Professional organizer in het team van De Huishoudcoach® en is werkzaam in de regio Midden- en West-Brabant, Zuid-Holland en Midden Nederland. Esther geeft duidelijk houvast wanneer je het overzicht en de grip bent kwijtgeraakt en biedt vakkundig inzicht in en praktische oplossingen voor al je organisatieproblemen, zowel thuis als ook op kantoor. Daarnaast verzorgt Esther regelmatig praktische en inspirerende workshops, cursussen en lezingen over opruimen en organiseren.