Misschien komt de titel van dit boek jullie bekend voor? Dat kan. Dit leuke, praktische en zeer succesvolle boek – geschreven door Els Jacobs van De HuishoudCoach – is helemaal vernieuwd. En natuurlijk willen wij jullie deze boekentip niet onthouden.

Ken je het boek nog niet? Dan leggen we nog even kort uit hoe praktisch dit boek is:

Heb je moeite met het opruimen van je spullen, het bijhouden van de administratie, het plannen van je tijd en het uitvoeren van de huishoudelijke klussen? Wil je graag opgeruimd leven maar heb je geen idee hoe je dit handig aanpakt of waar je moet beginnen? Aan de slag met De Huishoudcoach vertelt je hoe je dit handig aanpakt.

Nieuw in Aan de slag met De HuishoudCoach

In deze volledig herziene editie van ‘Aan de slag met De HuishoudCaoch’ worden 4 eenvoudige methoden beschreven om succesvol te kunnen opruimen, je administratie snel en simpel bij te houden, je tijd slim in te delen en hoe je handig schoonmaakt. In het boek vind je weekopdrachten waarmee je direct aan de slag kunt. Daarnaast wordt uitgebreid geschreven over de valkuilen die je gaandeweg het uitvoeren van de weekopdrachten tegen kunt komen en hoe je deze slim het hoofd kunt bieden.

En wat helemaal nieuw is aan deze editie: Er zitten nu ook handige downloadbare checklists bij, altijd handig! En natuurlijk staat ook deze uitgave weer boordevol leuke illustraties en bevat het een handig leeslint.

Boekentip info op een rij:

Aan de slag met De Huishoudcoach | 2016 | 244 pagina’s | 19,95 | Forte Uitgevers

Bestellen

Benieuwd naar de nieuwste uitgave van Aan de slag met De HuishoudCoach? Twijfel niet en bestel het boek direct via onderstaande button.

Bestel nu bij Bol.com