Skype coaching

Is de drempel om een professional organizer in huis te halen te hoog? Maar lijkt het je wel prettig om eens in gesprek te gaan om te horen wat de mogelijkheden zijn en hoe een professional organizer jou kan helpen? Skype coaching is een geweldige manier om jou op afstand te kunnen bijstaan.

Coaching via Skype is een online variant van de één op één coaching. Dus in plaats van een afspraak bij jou thuis of op kantoor hebben we contact via een webcam en internet. We kunnen elkaar horen en zien en daarom is Skype coaching een mooi alternatief voor een afspraak op locatie.

Wanneer Skype coaching?

Voor sommige mensen is de drempel om de hulp van een professional in te schakelen te hoog, laat staan dat deze bij jou thuis of op kantoor komt. Coaching via Skype is een veilige manier om met elkaar kennis te maken voordat je iemand echt in je huis of op kantoor binnen laat. Het kan dus drempelverlagend werken.

Daarnaast is ‘tijd’ in deze snelle maatschappij een steeds schaarser goed en wordt het steeds lastiger om een fysieke afspraak in te plannen. Middels Skype coaching kunnen kortere contactmomenten plaatsvinden en is er geen reistijd. Ook werkt het erg efficiënt omdat de focus volledig op jouw vraagstuk ligt en de manier waarop jij dit kunt aanpakken.

Skype coaching is:

  • Laagdrempelig

  • Goede aanvulling op coaching bij jou thuis of op kantoor

  • Korte contactmomenten mogelijk

  • Ruimere afspraakmogelijkheden

  • De software is gratis en eenvoudig te downloaden

Hoe werkt Skype coaching?

Deze manier van coaching is ook een mooie aanvulling op de fysieke afspraken bij jou thuis of op kantoor. Zo kan een eerste kennismaking via Skype plaatsvinden en kun je op een ‘veilige’ manier aftasten of er een wederzijdse klik is. De stap om een afspraak bij jou thuis of op kantoor te maken is dan een stuk kleiner geworden. Vervolgafspraken of tussentijdse afspraken kunnen heel goed via Skype plaatsvinden. Tijdens deze afspraak bespreken we waar je tegenaanloop en hoe je dit kun aanpakken.

Voor wie is Skype coaching geschikt?

Deze manier van coaching is uitermate geschikt voor mensen die alleen de basistechnieken willen leren maar deze graag zelfstandig willen toepassen. Daarnaast is het zeer geschikt voor mensen die buiten het werkgebied van Organized by ME wonen.

Ook wanneer je gewoon eens een keertje wilt klankboorden met een professional organizer over de dingen waar je mee worstelt, is Skype coaching zeker iets voor jou!

Wat kost Coaching via Skype eigenlijk?

Coaching via Skype als aanvulling op coaching aan huis of coaching op kantoor

Per uur: € 50,- excl. BTW (€ 60,50 incl. 21% BTW)

Kennismakingsgesprek: € 50,- excl. BTW (€ 60,50 incl. 21% BTW)

Ja. Ik heb er zin in. Ik maak een afspraak

In het tarief per uur is inbegrepen:

Kleine organizing materialen

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Blijf er niet mee zitten! Mail of bel me en stel je vraag dan kun je mij vertellen waar je tegenaan loopt en wat je belangrijkste knelpunten zijn. Samen bekijken we wat jouw wensen en doelen zijn en hoe we deze het beste kunnen aanpakken.

jb1x