Skype coaching

Is de drempel om een professional organizer in te schakelen te hoog? Maar lijkt het je wel prettig om eens in gesprek te gaan om te horen wat de mogelijkheden zijn en hoe een professional organizer jou kan helpen? Skype coaching is een geweldige manier om jou op afstand te kunnen bijstaan.

Coaching via Skype is een online variant van de één op één coaching. Dus in plaats van een afspraak bij jou thuis of op kantoor hebben we contact via een webcam en internet. We kunnen elkaar horen en zien en daarom is Skype coaching een mooi alternatief voor een afspraak op locatie of als aanvulling op fysieke afspraken.

Wanneer Skype coaching?

Is de drempel om een professional organizer in te schakelen voor jou te hoog? Maar wil je wel graag weten waar je het beste kunt beginnen met opruimen en organiseren? Of wil je weten hoe je nu eindelijk die mailbox eens onder controle krijgt en hoe je je planning wél kunt halen? Dan is online coaching zeker iets voor jou! Het is een veilige manier om met elkaar kennis te maken en is een laagdrempelige vorm van coaching.

Ook is ‘tijd’ in deze snelle maatschappij een steeds schaarser goed en wordt het steeds lastiger om fysiek een afspraak in te plannen. Via Skype coaching kunnen kortere contactmomenten plaatsvinden, op het moment dat het jou schikt en er is geen reistijd. Skype coaching werkt erg efficiënt omdat de focus volledig op jouw vraagstuk ligt en op de manier waarop jij dit het beste kunt aanpakken.

Skype coaching is:

  • Is een laagdrempelige manier van coachen

  • Heeft ruimere afspraakmogelijkheden dan fysieke afspraken
  • Er kunnen snellere en kortere contactmomenten plaatsvinden
  • Kan een goede aanvulling zijn op coaching bij jou thuis of op kantoor
  • De software is gratis en eenvoudig te downloaden

Hoe werkt Skype coaching?

Deze manier van coaching is een mooie aanvulling op of vervanging van de fysieke afspraken bij jou thuis of op kantoor. Zo kan een eerste kennismaking via Skype plaatsvinden en kun je op een ‘veilige’ manier aftasten of er een wederzijdse klik is. De stap om een afspraak bij jou thuis of op kantoor te maken is dan een stuk kleiner geworden. Vervolgafspraken of tussentijdse afspraken kunnen heel goed via Skype plaatsvinden. Tijdens deze afspraak bespreken we waar je tegenaanloop en hoe je dit kun aanpakken.

Voor wie is Skype coaching geschikt?

Deze manier van coaching is uitermate geschikt voor mensen die alleen de basistechnieken van het opruimen en organiseren van huis of kantoor willen leren maar deze graag zelfstandig willen toepassen. Daarnaast is het zeer geschikt voor mensen die buiten het werkgebied van Organized by ME wonen.

Ook wanneer je gewoon eens een keertje wilt klankboorden met een professional organizer over jouw vraagstukken is Skype coaching zeker iets voor jou!

Wat kost Coaching via Skype eigenlijk?

Coaching via Skype als aanvulling op of vervanging voor coaching aan huis of op kantoor

Per uur: € 50,- excl. BTW (€ 60,50 incl. 21% BTW)

Kennismakingsgesprek: € 50,- excl. BTW (€ 60,50 incl. 21% BTW)

Ja. Ik heb er zin in. Ik maak een afspraak

In het tarief per uur is inbegrepen:

Kleine organizing materialen

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Blijf er niet mee zitten! Mail of bel me en stel je vraag dan kun je mij vertellen waar je tegenaan loopt en wat je belangrijkste knelpunten zijn. Samen bekijken we wat jouw wensen en doelen zijn en hoe we deze het beste kunnen aanpakken.

jb1x