Inspirerende workshops

Zoek je voor je team praktische workshops over hoe je grip krijgt op je taken, tijd of mailbox? Regelmatig verzorg ik workshops in teamverband voor ca. 5 – 10 personen.

Aansluitend aan de workshop volgen per deelnemer twee 1-op-1 coaching sessies op de werkplek zodat de theorie ook écht in de eigen praktijk toegepast wordt. Want de theorie is mooi, alleen de praktijk kan een stukje weerbarstiger zijn.

De volgende workshops bied ik aan:

  • Grip op taken en tijd: klik hier om over deze workshop te lezen

  • Grip op je mailbox: klik hier om over deze workshop te lezen

Voor deze workshops geldt een minimum deelname van 6 deelnemers en een maximum van 10 deelnemers.

Inclusief coaching op de werkplek

De theorie is mooi maar de praktijk kan een stukje weerbarstiger zijn. Mijn ervaring is dat medewerkers na een workshop terugkeren naar hun eigen werkplek en vervallen in de waan van de dag. Hierdoor lukt het vaak niet de tijdens de workshop opgedane kennis in praktijk te brengen.

Daarom volgt na de workshop 1-op-1 coaching op de werkplek. Aansluitend aan de workshop worden één à twee individuele afspraken per deelnemer gepland. Tijdens deze 1-op-1 coaching passen we de theorie toe in de eigen werkomgeving.

Praktische informatie

De workshops zijn praktisch, inspirerend en interactief. Via informatie, oefeningen en vraag- en antwoordrondjes worden er tips en trucks gegeven die nodig zin om grip op je taken en tijd of mailbox te krijgen.

De deelnemers ontvangen een hand-out met tips, adviezen en opdrachten en een checklist. Het kan tevens als handig naslagwerk gebruikt worden.

De workshops worden incompany verzorgd. Er geldt een minimum aantal van 5 en een maximum van 10 deelnemers per workshop.

De workshops duren ca. 2,5 – 3 uur.

Kosten workshop

Het tarief voor een workshop is afhankelijk van de aard van de opdracht. De workshops kunnen zowel los als compleet met aanvullende training verzorgd worden. Graag maak ik een aanbod op maat. Prijs van de workshop is op aanvraag. Neem hiervoor vrijblijvend contact me me op.