Contact2017-07-19T20:58:12+02:00

Contact met Organized by ME

Heb je vragen of wil je wil je samen met een opruimcoach je huis, huishouden of administratie aanpakken? Neem dan gerust contact met ons op, wij zullen je vragen graag beantwoorden!

Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Via e-mail

Via e-mail kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen aan info@organizedbyme.nl . Wij reageren z.s.m. op je bericht. Heb je binnen  48 uur nog geen reactie ontvangen? Check dan even voor de zekerheid de spamfolder van je mailprogramma op een bericht van Organized by ME. Wil je zeker weten dat je ons antwoord ontvangt? Voeg dan ons e-mail adres toe aan je mailadresboek.

Per telefoon

Je kunt ons natuurlijk ook bellen. Van maandag tot en met vrijdag kun je contact met ons opnemen door te bellen naar (06) 40 98 00 04. Wanneer we niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, spreek dan je naam en telefoonnummer in en we bellen je z.s.m. terug.

Contactformulier

Je kunt ook je vraag in onderstaand contactformulier stellen. Vul de velden met een * in en stel je vraag in het vak ‘Stel je vraag’. Klik daarna op verzenden en kijk of je bericht succesvol verzonden is. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Je naam (*)

Je email adres (*)

Stel je vraag

Goed om te weten!

Alle informatie die je aan ons verstrekt, behandelen wij als strikt vertrouwelijk! Wij sturen jouw gegevens niet ongevraagd door aan derden en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van jouw vragen.