Ben je de hele week aan het werk in een drukke baan met veel verantwoordelijkheden, deadlines en afspraken? Combineer je je drukke baan met een gezin en wil je daarbij ook graag sporten en tijd doorbrengen met familie en vrienden? dan besteed je liever niet al teveel tijd aan het doen van je huishouden.

Ook wanneer er zich in je leven gebeurtenissen voordoen die al je tijd en aandacht nodig hebben, zoals verhuizen, het krijgen van een kind maar ook bij een scheiding, ziekte of (plotseling) overlijden van een dierbare, is het fijn als de basis in je huishouden op orde is. Een nieuwe situatie vraagt veel tijd, energie en aandacht van je.

Is de basis in jouw huishouden niet op orde dan kan het een behoorlijke opgave zijn om het overzicht te bewaren en alle ballen in de lucht te houden.

De basis op orde? Het hoeft geen toonzaal te zijn

Het gaat er niet om of je huis helemaal spic en span is of dat het er net zo uitziet als op een foto van een fancy woonmagazine.

Waar het om gaat, is dat de basis van je huishouden zo op orde is zodat je lekker kunt ontspannen na een lange, drukke dag op je werk en niet thuis ook steeds maar weer aan de slag moet.

En in het geval zich iets onverwachts in je leven voordoet waarvoor je al je tijd en aandacht nodig hebt, jouw huishouden tegen een ‘stootje’ kan.

Persoonlijke ervaring

Als professional organizer weet ik dat het heel fijn is wanneer de basis van je huishouden op orde is. Als drukbezette, ondernemende vrouw vind ik het fijn niet al teveel tijd kwijt te zijn aan het doen van het huishouden maar thuis heerlijk kan bijkomen na een drukke werkdag.

Ik heb zelf ook aan den lijve ondervonden dat het erg prettig is dat de basis in mijn huishouden op orde is omdat zich iets onverwachts voordeed.

Enige tijd geleden ben ik zelf geconfronteerd geweest met ziekte waardoor ons gezinsleven behoorlijk op z’n kop kwam te staan. Mijn man en kinderen werden in één klap mantelzorger en moesten alle ballen in het huishouden hoog zien te houden. Dit alles naast hun werk en studie.

Het was super fijn dat de basis in ons huishouden goed op orde is. Dat maakte het voor hen makkelijker om alles bij te houden. De achterstanden zijn in die periode redelijk beperkt gebleven en deze kon ik na mijn herstel met weinig moeite wegwerken.

Wil jij dat ook?

Wil jij graag de basis in je huishouden op orde brengen? Zodat je na een lange dag werken daar heerlijk tot rust kan komen en moeiteloos je huishouden kunt managen? En ingeval zich onverwachte gebeurtenissen voordoen je geen onoverkomelijke achterstanden oploopt?

Dit handige stappenplan biedt uitkomst! Het bevat alle tools die je nodig hebt om stap voor stap de basis op orde te krijgen.

Twijfel je of het iets voor jou is? Bel of mail me gerust dan vertel ik je er graag meer over en beantwoord je vragen met alle plezier.

jb1x