eCoaching programma ‘Meer tijd voor écht leuke dingen wie wil dat nou niet?’

Hoe zou het zijn als je je huishouden zonder moeite kunt bijhouden. Je documenten binnen 1 minuut tevoorschijn kunt toveren en de grip op je agenda terugkrijgt met als resultaat meer tijd voor écht leuke dingen?

Ik help je dit graag te realiseren met mijn eCoaching programma ‘Meer tijd voor écht leuke dingen wie wil dat nou niet?’ Dit programma bevat alle tools waarmee je jouw huishouden en agenda structureel kunt managen waardoor ook jij meer tijd kunt vrijmaken voor de écht leuke dingen.

Oh ja! Dit wil ik!

Droom je ervan om meer tijd voor écht leuke dingen te hebben?

Hoe fantastisch zou het zijn als dit voor jou werkelijkheid wordt? Ja, een soort van droom die uitkomt! Maar ik kan me er iets bij voorstellen dat je denkt dat dat zo snel niet zal gebeuren. Je hebt een baan, een gezin, je wilt sporten, gezellig samenzijn met familie en vrienden en dan heb je natuurlijk ook nog dat huishouden en gezamenlijke agenda’s…. Tja, probeer dat allemaal maar eens te combineren.

Je herkent dit vast wel

Je hebt het gevoel dat je altijd zóveel moet doen en dat je alsmaar tijd te kort hebt, niet alleen thuis, maar ook op je werk. Je werkt keihard maar je hebt toch regelmatig het gevoel dat je achter de feiten aanloopt.

’s Avonds plof je vermoeid op de bank. Eigenlijk weet je dat je ook nog wat huishoudelijke taken te doen hebt maar als je eenmaal zit heb je geen zin en fut meer en dan komt het er niet meer van…

Je zou graag de hulp van een professional organizer willen inschakelen om je te helpen maar eerlijk gezegd, daar heb je ook eigenlijk helemaal geen tijd voor.

Het kan ook anders

Ik ben Esther van Dijk, professional organizer en expert in het aanbrengen van overzicht en structuur bij jou thuis of op kantoor. En, ik weet wat je bedoelt en snap ’t ook helemaal. En daarom kan ik je ook met veel plezier vertellen; HET KAN ECHT OOK ANDERS!

Ik heb namelijk een eCoaching programma gemaakt waarin je informatie, tips, handvatten en inzichten treft waarmee jij jouw huishouden en agenda (ja, ook die van je kinderen én zelfs het volwassen kind in huis) gemakkelijk en structureel (op je gemak en in je eigen tijd) geheel kunt managen.

Het eCoaching programma heet; ‘Meer tijd voor écht leuke dingen, wie wil dat nou niet?’. En ik ben ervan overtuigd dat het jou enorm gaat helpen.

Perfect in te passen

Omdat je al een druk leven en een druk huishouden hebt, heb ik het eCoaching programma laagdrempelig, vriendelijk en makkelijk te implementeren gemaakt (en daardoor ook goed in je drukke leven en huishouden in te passen is).

Je ontvang namelijk wekelijks een email met daarin een korte en praktische opdracht. Door deze opdracht wekelijks uit te voeren, zul je na verloop van tijd merken dat je meer tijd overhoudt voor de écht leuke dingen.

Echt iets voor jou als:

 • je droomt van meer tijd voor écht leuke dingen te hebben

 • je nu voor eens en voor altijd grip op je huishouden wilt

 • je gebruik wilt maken van de expertise van een professional organizer zonder dat deze bij jou over de vloer komt

 • je agenda te vol is om een fysieke afspraak in te plannen

 • je graag voor een scherp tarief de voordelen van een professional organizer zou willen ervaren

Oh ja! Dit wil ik!

Wat is eCoaching

eCoaching is een vorm van coaching via e-mail. Een laagdrempelige manier om te starten met het praktisch en effectief opruimen en organiseren van je huis. Geheel in jouw eigen tempo en op een tijdstip dat jou goed past.

Het is niet te vergelijken met één op één coaching of online coaching omdat er geen contactmomenten bij jou thuis of online zijn. We spreken elkaar dus alleen via de e-mail. Maar heb jij behoefte aan aanvullende ondersteuning, dan kunnen we natuurlijk aanvullend aan het programma een telefonische of online afspraak met elkaar maken.

Het eCoaching programma

Het eCoaching programma is een zeer compleet en uniek e-mail programma van 6 maanden waarin je elke week een mail van mij ontvangt met een praktische opdracht die direct het verschil maakt!

In deze 26 weken krijg je een stappenplan en routine die elke dag feilloos werkt. Echt alle facetten van het opruimen en organiseren van je huishouden komen aan de orde. Door het doen van de opdrachten krijg je langzaam maar zeker een stevige basis om je huishouden te stroomlijnen met als resultaat dat je meer tijd krijgt voor écht leuke dingen.

De volgende onderdelen komen hierbij aan bod:

 • Opruimen en organiseren van spullen

 • Opzetten van een goed werkende thuisadministratie

 • Opstellen van een realistische to-do lijst

 • Slim huishoudelijke taken stroomlijnen

 • Aanleren van routines

Voor wie is het?

Het programma is speciaal gemaakt voor iedereen die toe wil werken naar een fijne thuisorganisatie voor meer focus, overzicht, rust, ruimte en tijd. Het programma is geheel op eigen tijd in te plannen. Je leest namelijk wekelijks, op een voor jou geschikt moment in de week, de informatie die ik je via e-mail toestuur en voert de opdrachten uit. De opdrachten zijn duidelijk genoeg om zelfstandig te kunnen uitvoeren.

Door het volgen van het programma en het uitvoeren van de bijbehorende opdrachten, zul je in de loop van het traject steeds slimmer je huishouden kunnen managen zodat je steeds meer tijd krijgt voor écht leuke dingen!

Voor het bevorderen en het aanleren van routines is het goed om de mails op een vaste dag in de week te lezen en de opdrachten uit te voeren. Je kunt zelf kiezen welke dag voor jou het beste uitkomt om de mails te openen. Het programma is dan ook zeer geschikt voor druk bezetten mensen.

Voordelen van eCoaching

eCoaching heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van één op één coaching in de praktijk of online.

 • Het is laagdrempelig; je haalt niet iemand fysiek in huis

 • Je werkt in de veiligheid van je eigen vertrouwde omgeving

 • Het is plaats en tijd onafhankelijk

 • Je kunt op ieder moment je vragen direct via e-mail stellen

 • Je kunt alles onbeperkt nog eens op je gemak nalezen

 • Je hoeft niet te reizen dus er zijn geen reiskosten en reistijd

 • Het is veel goedkoper dan een persoonlijk coach traject

 • Geen wachttijd voor afspraken

 • Continuïteit in voortgang

 • Er is altijd een combinatie met online coaching mogelijk als dat wilt

Voordelen voor jou

Je krijgt de expertise van een professional organizer, zonder dat deze bij je over de vloer komt. Je kunt werken aan een gestroomlijnd huishouden, op momenten die het beste bij jouw situatie passen. Vanuit je eigen vertrouwde omgeving en in je eigen tempo kun je het gehele programma volgen. En het blijft een handig en waardevol naslagwerk, wat je te allen tijde kunt nalezen. En, je kunt op ieder moment je vragen aan mij stellen via e-mail.

Wat levert het je op?

 • Inzicht in hoe je effectief opruimt met blijvend resultaat

 • Concrete handvatten om je administratie te ordenen en moeiteloos bij te houden

 • Slimme tijdbesparende trucs om huishoudelijke taken te stroomlijnen

 • Met als resultaat een opgeruimd en schoon huis

 • En meer tijd en rust om aan écht leuke dingen te besteden

En, wanneer je vragen hebt of er niet helemaal uitkomt, zet ik me in om jou waar nodig te ondersteunen. Je leert methoden toepassen waarmee je zelfstandig aan de slag gaat.

Het is de bedoeling dat je het e-coachingstraject met een open houding ingaat en inspanning levert om dit traject te laten slagen.

Dus als jij denkt: ”Ja dat wil ik!’, dan heb ik hieronder een heel mooi aanbod voor je! Voel je welkom, je bent van harte uitgenodigd!

Graag tot gauw,

Mijn aanbod voor jou

KIES VOOR WAT HET BESTE BIJ JE PAST

BASIC
€295,-

eCoaching programma; 26 weken coaching via email

Ja, ik wil basic

PREMIUM
€345,-

eCoaching aangevuld met 1 uur online coaching

Ja, ik wil premium

VIP
€395,-

eCoaching aangevuld met 2 uur online coaching

Ja, ik wil VIP

Korte vraag & antwoord

Het programma bestaat 26 mails. Elke mail bevat informatie en een opdracht. De opdrachten zijn praktisch van aard en zijn eenvoudig en duidelijk genoeg om zelfstandig te kunnen uitvoeren.

De informatie en opdrachten ontvang je in je mailbox dus zijn altijd en op ieder gewenst moment voor jou te raadplegen. Mits je deze niet uit je mailbox verwijderd natuurlijk

Ja, dat is mogelijk, voor € 15,00 extra kun je het programma in 3 termijnen betalen (per 2 maanden). Neem hiervoor even contact op via info@organizedbyme.nl .

In principe heb je alleen toegang tot je mail nodig en commitment naar jezelf om wekelijks een moment te plannen voor het doornemen van de informatie en het uitvoeren van de opdrachten. Voor een aantal opdrachten heb je wat materialen nodig maar dat wordt in de mail allemaal duidelijk uiteengezet. De meesten daarvan heb je waarschijnlijk al wel in huis.

In principe kun je al je vragen via mail stellen. Kom je er dan niet uit en heb je behoefte aan aanvullende coaching? Pak dan het Premium of VIP plan. Dan heb je altijd één uur of 2uur privé coaching met mij achter de hand.

Heb je een andere vraag? Stuur dan even een mailtje naar info@organizedbyme.nl. Dan help ik je zo snel mogelijk verder.