‘Je drukke leven op orde!’

Voor meer rust en ruimte in huis en hoofd

Heb je regelmatig het gevoel dat je in je dagelijks leven achter de feiten aanloopt? Je hoofd overloopt van informatie, afspraken en to-do’s waardoor je het overzicht kwijt raakt?

Hoe zou het voor je zijn als er meer rust, ruimte en tijd in je drukke leven zou zijn? Je het huishouden moeiteloos kunt bijhouden, je sleutels en telefoon zonder zoeken kunt pakken wanneer je de deur uit moet, je precies weet waar je paspoort ligt als je dat nodig hebt en meer grip hebt op je taken en tijd? Waardoor je meer rust en ruimte ervaart in huis en hoofd?

Met mijn eCoaching programma ‘Je drukke leven op orde!’ help ik je hier graag bij! Dit programma bevat alle tools waarmee je jouw drukke leven structureel op orde kunt brengen zodat je meer rust en ruimte ervaart in huis en hoofd.

Verlang je naar meer rust, ruimte en tijd?

Wat zou het fantastisch zijn als dit voor jou werkelijkheid wordt. Een soort van droom die uitkomt?  Maar ik kan me voorstellen dat je denkt dat dát niet zo snel gaat gebeuren.

Je hebt een gezin, een drukke baan, je wilt sporten, gezellig samenzijn met familie en vrienden en dan heb je natuurlijk ook nog dat huishouden en gezamenlijke agenda’s… Tja, probeer dat allemaal maar eens te combineren

Is dit herkenbaar voor je?

Je hebt het gevoel dat je altijd super veel moet doen en tijd te kort hebt. Je moet veel ballen hoog houden en het lukt je niet om dit allemaal voor elkaar te krijgen, niet alleen thuis maar ook op je werk. Je werkt keihard maar je hebt toch regelmatig het gevoel dat je achter de feiten aanloopt.

’s Avonds plof je na het eten vermoeid op de bank. Je weet dat je eigenlijk ook nog een paar huishoudelijke klusjes moet doen maar als je eenmaal zit, heb je geen fut en zin meer en komt het er niet meer van…

Het kan anders!

Echt, ik weet wat je bedoelt en snap ’t echt helemaal! Want als ondernemende vrouw, moeder van 2 zoons en partner van een drukbezette man weet ik hoe lastig het kan zijn om werk, gezin en vrije tijd met elkaar te combineren.

En als ervaringsdeskundige kan ik je dan ook vertellen: Het kan écht anders!

Daarom ik heb een super gaaf programma gemaakt. Dit programma bevat alle tools die je nodig hebt om je drukke leven op orde te brengen. Het programma heet:

‘Je drukke leven op orde!’

Voor meer rust en ruimte in huis en hoofd.

Perfect in te passen

Omdat je al een druk leven hebt, is dit eCoaching programma laagdrempelig, vriendelijk en daardoor goed in te passen in jouw drukke leven.

Je ontvangt wekelijks een mail met daarin informatie en uitleg en een praktische, bijpassende opdracht. Door deze opdrachten uit te voeren, merk je na verloop van tijd dat er iets gaat veranderen en merk je dat er steeds meer rust en ruimte in je drukke leven begint te komen.

Dit programma is écht iets voor jou als je:

 • Rust, ruimte en tijd in je drukke leven wilt aanbrengen

 • Zelfstandig en in je eigen tempo hieraan wilt werken

 • Stap voor stap blijvend resultaat wilt boeken

 • Concrete en praktische handvatten en stappenplan nodig hebt

 • Op zoek bent naar routines die elke dag voor je werken

 • Agenda te vol is om fysieke afspraken te plannen met een organizer

 • Gebruik wilt maken van de expertise van een professional organizer zonder dat deze bij je over de vloer komt

Wat is eCoaching

eCoaching is een vorm van coaching via e-mail. Het is niet te vergelijken met  individuele coaching of online coaching omdat er geen fysieke contactmomenten of online afspraken zijn. We hebben dus alleen contact via de mail.

Heb je behoefte aan aanvullende ondersteuning of vind je het fijn je vragen persoonlijk te stellen? Dan kun je uiteraard altijd een telefonische of online afspraak met me maken.

Het eCoaching programma

Het eCoaching programma is een zeer compleet en uniek e-mail programma van 6 maanden waarin je wekelijks een mail ontvangt met informatie en een praktische opdracht die direct het verschil maakt!

In 26 weken krijg je een stappenplan en routine aangereikt die elke dag feilloos werken. Echt alle facetten voor het op orde brengen van je drukke leven komen aan de orde.

Door het uitvoeren van de opdrachten breng je je drukke leven stap voor stap je steeds meer op orde. Met als resultaat meer rust en ruimte in huis en hoofd.

De volgende onderdelen komen hierbij aan bod:

 • Opruimen en organiseren van spullen

 • Opzetten van een goed werkende thuisadministratie

 • Opstellen van een realistische to-do lijst

 • Slim huishoudelijke taken stroomlijnen

 • Aanleren van routines

Voor wie is dit programma geschikt?

Het programma is speciaal gemaakt voor iedereen die toe is aan meer rust, ruimte en tijd in hun drukke leven.

Het programma is geheel zelfstandig en in eigen tempo te volgen en in te plannen. Je leest namelijk wekelijks op een voor jou geschikte dag en tijd de informatie en voert de bijbehorende opdracht uit. De opdrachten zijn duidelijk genoeg om zelfstandig te kunnen uitvoeren.

Voor het bevorderen en aanleren van routines is het goed om de e-mails op een vaste dag in de week te lezen en de opdrachten uit te voeren. Je kiest zelf welk moment voor jou het beste uitkomt om de mails te lezen en de opdrachten uit te voeren.

Voordelen van eCoaching

Deze vorm van coaching heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van individuele coaching in de praktijk of online.

Het is een laagdrempelige manier om te starten met het praktisch en structureel op orde brengen van je drukke leven. Geheel in jouw eigen tempo en op een tijdstip dat jou het beste past.

De voordelen op een rij:.

 • Het is laagdrempelig, praktisch en eenvoudig toepasbaar

 • Je kunt op ieder moment direct je vragen stellen via e-mail

 • Je voert de opdrachten uit op een moment dat jou goed past

 • Je kunt alle informatie onbeperkt en op je gemak nog eens nalezen

 • Het is goedkoper dan een individueel coach-traject

 • Geen wachttijden voor het maken van een afspraak

Voordelen voor jou

Je maakt gebruik van de expertise van een professional organizer zonder dat deze bij jou over de vloer komt. Je volgt het programma vanuit je eigen vertrouwde omgeving, in je eigen tempo en op momenten die het beste bij jouw situatie passen.

Je kunt het programma gebruiken als handig naslagwerk wat je te allen tijde op je gemak nog eens kunt nalezen. Alle informatie blijft onbeperkt beschikbaar voor je. En natuurlijk kun je tijdens de duur van het programma op ieder moment je vragen via e-mail aan mij stellen. Ik zet me in om jou waar nodig aanvullend te ondersteunen.

Dit is wat Eva erover vertelt:

“Ik keek heel erg uit naar het volgen van het programma omdat ik al heel lang wil ontspullen maar het me niet lukt. Daarom heb ik dit programma mezelf cadeau gedaan. En het blijkt niet alleen een cadeau voor mijzelf maar mijn gezin is er ook heel blij mee! Het programma heb ik nog niet helemaal afgerond maar ik ben nu al super blij met dit programma!”

Jolanda vertelt het volgende:

“Met deze cursus ben ik echt heel blij! Veel weet ik al wel maar het zijn vooral de praktische tips en handvatten om door te gaan en vol te houden waar ik echt super veel aan heb. Ik heb het gevoel dat ik meer overzicht in en houvast heb op de dingen die er moeten gebeuren. Een echte aanrader!”

Wat levert het je op?

 • Rust en ruimte in huis en hoofd

 • Meer tijd voor leuke dingen

 • Concrete, praktische en eenvoudig toe te passen tips en adviezen

 • Een handig stappenplan wat je als leidraad kunt blijven gebruiken

 • Routines die je leven gemakkelijker maken

 • Slimme, tijdbesparende tips om je huishouden structureel te managen

Wil jij dat ook? Dan heb ik hieronder een heel mooi aanbod voor je.

Ik kijk naar je uit!

Groet,

Mijn aanbod voor jou

KIES VOOR WAT HET BESTE BIJ JE PAST

BASIC
€295,-

eCoaching programma; 26 weken coaching via email

PREMIUM
€345,-

eCoaching aangevuld met 1 uur online coaching

VIP
€395,-

eCoaching aangevuld met 2 uur online coaching

Korte vraag & antwoord

Het programma bestaat 26 mails. Elke mail bevat informatie en een opdracht. De opdrachten zijn praktisch van aard en zijn eenvoudig en duidelijk genoeg om zelfstandig te kunnen uitvoeren.

De informatie en opdrachten ontvang je in je mailbox dus zijn altijd en op ieder gewenst moment voor jou te raadplegen. Mits je deze niet uit je mailbox verwijderd natuurlijk

Ja, dat is mogelijk, voor € 15,00 extra kun je het programma in 3 termijnen betalen (per 2 maanden). Neem hiervoor even contact op via info@organizedbyme.nl .

In principe heb je alleen toegang tot je mail nodig en commitment naar jezelf om wekelijks een moment te plannen voor het doornemen van de informatie en het uitvoeren van de opdrachten. Voor een aantal opdrachten heb je wat materialen nodig maar dat wordt in de mail allemaal duidelijk uiteengezet. De meesten daarvan heb je waarschijnlijk al wel in huis.

In principe kun je al je vragen via mail stellen. Kom je er dan niet uit en heb je behoefte aan aanvullende coaching? Pak dan het Premium of VIP plan. Dan heb je altijd één uur of 2uur privé coaching met mij achter de hand.

Heb je een andere vraag? Stuur dan even een mailtje naar info@organizedbyme.nl. Dan help ik je zo snel mogelijk verder.