Esther van Dijk

Hoe klanten onze samenwerking ervaren

Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen over de samenwerking met Organized by ME? Of twijfel je nog om de hulp van Organized by ME in te schakelen? Lees dan hieronder hoe anderen de samenwerking thuis, op kantoor of tijdens een workshop hebben ervaren.

Suzanne

Super fijne dag gehad. Na de hulp van Esther heb ik veel beter overzicht gekregen op wat er op mijn bordje/bureau ligt en hoe dat het meest efficiënt kan verwerken. Ik dacht in eerste instantie helemaal niet dat ik chaotisch was of de hulp nodig had.

Maar ik ben er nu wel achter dat het helemaal niet om chaos gaat maar om het correct verwerken van alles wat ik moet doen. Het heeft mij niet alleen overzicht opgeleverd, maar ook zeker 1 uur per dag aan tijdwinst. Dank je wel Esther!

Iris

Ik wil jou hartelijk bedanken voor je hulp om weer de bomen in het bos te kunnen zien. Aan het einde van de dag kan ik tevreden mijn laptop neerklappen en écht klaar zijn met werk.

Dat geeft zoveel rust!

Eva

Ik keek heel erg uit naar het eCoaching programma van Esther. Al lang wil ik aan de slag met opruimen en organiseren maar het lukte me zelf niet. Daarom heb ik het programma aan mezelf cadeau gedaan.

Het blijkt niet alleen een cadeau voor mezelf maar het hele gezin is er blij mee!

Annette

Ik was op zoek praktische handvatten voor het plannen van mijn week. Esther heeft eerst samen met mij al mijn taken in beeld gebracht om een stevige basis te leggen. Hierna hebben we deze taken beoordeeld op wie deze uitvoert, prioriteit en noodzaak.

Door mijn taken te concretiseren, heb ik meer inzicht gekregen in mijn workflow en weet ik wat mij te doen staat. Door dit houvast laat ik me niet meer leiden door de waan van alledag. Het heeft me een  werkelijk een tastbaar resultaat opgeleverd door met Esther samen te werken. Haar nog no-nonsense mentaliteit vond ik erg prettig, niet lullen maar poetsen!

Miriam

Ik twijfelde of de coaching van Esther mij wat zou kunnen opleveren maar het werkte voor mij als een enorme eye-opener! Door samen met haar mijn taken in beeld te brengen, ben ik anders gaan kijken naar mijn weekindeling.

Esther kijkt met je mee en geeft praktische en eenvoudige tips die je direct kunt toepassen.

Thirza

Esther maakt dat je je op je gemak voelt en als dat het geval is dan gaat de rest vanzelf.

Ze heeft genoeg aan een half woord, begrijpt meteen wat je bedoelt. Heel prettig om mee te werken.

Roos

Wat fijn dat ik Esther heb gevonden. Nou ja gevonden, ik zag eigenlijk al heel tips en trucs van Esther voorbij komen op facebook. Uiteindelijk heb ik toch de stap genomen om in contact te komen met Esther en dat voelde meteen goed.

Zowel privé als zakelijk wordt er gekeken waar ik behoefte aan heb. Daarna heeft Esther een plan uitgewerkt. Zo pakken we per keer een doel aan. Esther is heel fijn in de omgang, ze geeft je absoluut niet het gevoel dat je het niet op orde hebt o.i.d. Ze geeft andere inzichten en denkt ook mee wat voor jou helpt, want dat is toch het belangrijkste. Neem bij twijfel of vragen gerust contact op met Esther.

Maaike

Ik ben onwijs blij dat ik Esther ken. Ik vind het prettig dat zij het tempo erin houdt, maar niet te snel gaat. Ze helpt mij de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden.

Kees

Esther heeft mij geholpen met leren plannen na mijn CVA. Ik had moeite daarmee. Met de werkwijze die Esther hanteert, kan ik nu beter plannen en beter met mijn rust momenten werken. Zeer prettige ervaring.

Wil je meer weten?

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten over de coaching mogelijkheden?
Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik vertel je er graag meer over en beantwoord je vragen met alle plezier!

jb1x