Hoe anderen onze samenwerking ervaren

Benieuwd naar de hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren?
Of twijfel je nog om de hulp van Organized by ME in te schakelen?
Hieronder lees je hoe anderen onze samenwerking hebben ervaren.

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten over de coaching mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met me op.
Ik beantwoord je vragen met alle plezier!

Gerda

Ik beveel Esther van harte aan! Zij heeft mij erg geholpen om samen met mij een werkbare planning te maken, dat heeft mij heel veel overzicht gegeven en meer balans in mijn werk, hierdoor krijg ik nog meer gedaan.

Esther is een prettige persoon om mee samen te werken, we hebben een leuke klik en ze weet precies waar ze mee bezig is en werkt dit terugkoppelend met je samen af tot een werkbaar geheel. Ze heeft praktische en fijne tips, waar je meteen mee aan de gang kunt. Kortom een aanrader!

Wendy

Doordat ik erg chaotisch ben en het moeilijk vind om structuur te creëren in mijn werk heb ik Esther gevraagd mij hierin te coachen.

Dit heeft zij gedaan door goed te luisteren naar mijn wensen en behoeften. Zo heeft ze mij geholpen en begeleid.

Daardoor en een heleboel tips van Esther ben ik nu op de juiste weg naar de structuur die voor mij werkt. Niet alleen op mijn werk maar ook privé. Esther heel erg bedankt voor de fijne samenwerking.

Miriam

Ik twijfelde of de coaching van Esther mij wat zou kunnen opleveren maar het werkte voor mij als een enorme eye-opener! Door samen met haar mijn taken in beeld te brengen, ben ik anders gaan kijken naar mijn weekindeling.

Esther kijkt met je mee en geeft praktische en eenvoudige tips die je direct kunt toepassen.

Suzanne

Super fijne dag gehad. Na de hulp van Esther heb ik veel beter overzicht gekregen op wat er op mijn bordje/bureau ligt en hoe dat het meest efficiënt kan verwerken. Ik dacht in eerste instantie helemaal niet dat ik chaotisch was of de hulp nodig had.

Maar ik ben er nu wel achter dat het helemaal niet om chaos gaat maar om het correct verwerken van alles wat ik moet doen. Het heeft mij niet alleen overzicht opgeleverd, maar ook zeker 1 uur per dag aan tijdwinst. Dank je wel Esther!

Judith

Enorm inspirerende workshop gevolgd bij Esther. Ik heb geleerd dat je met de juiste methode, hulpmiddelen en vooral ook met het stellen van behapbare doelen meer grip kunt krijgen op je taken en tijd waardoor ik me nu meer kan richten op de inhoud van mijn werk in plaats van met randzaken bezig te zijn.

De tips en informatie die ik heb gekregen waren heel waardevol voor mij. Ik heb nog dagelijks profijt van de handvatten die ik heb gekregen. Daarbij is haar enthousiaste en positieve aanpak enorm inspirerend!

Iris

Ik wil jou hartelijk bedanken voor je hulp om weer de bomen in het bos te kunnen zien. Aan het einde van de dag kan ik tevreden mijn laptop neerklappen en écht klaar zijn met werk.

Dat geeft zoveel rust!

Karin

Esther heeft mij goed geholpen om grip te krijgen op mijn agenda. Door eerst te kijken naar wat echt belangrijk is en die dingen in te plannen, heb ik meer overzicht en rust. Door simpele tips en kleine aanpassingen kun je stap voor stap je werkwijze aanpassen.

Een aanrader als je agenda een rommeltje is dus!

Annette

Ik was op zoek praktische handvatten voor het plannen van mijn week. Esther heeft eerst samen met mij al mijn taken in beeld gebracht om een stevige basis te leggen. Hierna hebben we deze taken beoordeeld op wie deze uitvoert, prioriteit en noodzaak.

Door mijn taken te concretiseren, heb ik meer inzicht gekregen in mijn workflow en weet ik wat mij te doen staat. Door dit houvast laat ik me niet meer leiden door de waan van alledag. Het heeft me een  werkelijk een tastbaar resultaat opgeleverd door met Esther samen te werken. Haar nog no-nonsense mentaliteit vond ik erg prettig, niet lullen maar poetsen!

Roos

Wat fijn dat ik Esther heb gevonden. Nou ja gevonden, ik zag eigenlijk al heel tips en trucs van Esther voorbij komen op facebook. Uiteindelijk heb ik toch de stap genomen om in contact te komen met Esther en dat voelde meteen goed.

Zowel privé als zakelijk wordt er gekeken waar ik behoefte aan heb. Daarna heeft Esther een plan uitgewerkt. Zo pakken we per keer een doel aan. Esther is heel fijn in de omgang, ze geeft je absoluut niet het gevoel dat je het niet op orde hebt o.i.d. Ze geeft andere inzichten en denkt ook mee wat voor jou helpt, want dat is toch het belangrijkste. Neem bij twijfel of vragen gerust contact op met Esther.