Esther van Dijk

Over mijOrganized by Mirjam Esther

Ik ben Esther van Dijk, professional organizer en expert in het aanbrengen van overzicht en structuur bij jou thuis of op kantoor. Mijn bedrijf heet Organized by ME en geeft mijn persoonlijke aanpak aan. De letters ‘ME’ staan niet alleen voor ‘mij’ maar zijn ook mijn initialen: Mirjam Esther.

Samen met mijn man en onze 2 zoons woon ik in het Brabantse dorp Sleeuwijk. Ik ben enthousiast, positief en gedreven en wil jou graag inspireren en motiveren naar meer overzicht en structuur bij jou thuis of op het werk

Ik help je graag

Van nature ben ik een rommelkont en ken als geen ander het gevoel van niet weten waar te beginnen en het daarom ook maar niet te doen. Maar sinds ik zelf een huishouden run, heb ik de noodzaak, gemak en de rust van overzicht en structuur in huis ervaren.

In 2012 ben ik gestart met mijn bedrijf Organized by ME. Als zelfstandig ondernemer ontdekte ik dat het niet alleen noodzakelijk is om thuis een goed overzicht te hebben. Om een gezin en werk goed te kunnen combineren is het zeker zo belangrijk dat ook het werk goed gestructureerd en georganiseerd is.

Daarom gun ik ook jou meer overzicht en structuur in je leven zodat je ervaart hoe fijn het is om de regie te hebben over je eigen huishouden en werk.

Positiviteit, humor en respect staan voor mij centraal tijdens onze samenwerking. En door mijn jarenlange ervaring in het bankwezen weet ik als geen ander wat het betekent om met vertrouwelijke informatie om te gaan. Je privacy is dus 100% gegarandeerd!

Particulier & zakelijk

Sinds 2012 coach ik mensen aan huis en op kantoor. Ik leer ik hen op een praktische en positieve manier de fijne kneepjes van het opruimen en organiseren. Iedere situatie is anders en daarom ga ik samen met jou op zoek naar een haalbaar werkplan dat aansluit bij jouw specifieke wensen. Op deze manier bereiken we stap voor stap het gewenste doel.

Vaak blijkt dat niet alleen in de thuissituatie het overzicht en de structuur ontbreekt maar ook op het werk. Daarom ben ik me als professional organizer gaan specialiseren in het slim en handig organiseren van e-mail, agenda, taken, administratie en/of werkplek.

Beide organisatietrajecten kunnen elkaar aanvullen en versterken.

Ervaar het gemak en de rust

Iedereen heeft het druk met dagelijkse bezigheden en verplichtingen. Het lukt vaak niet om overzicht te houden wat resulteert in het steeds weer achter de feiten aan lopen. Dit geeft een gevoel van onrust en machteloosheid.

Ik gun jou óók de ervaring van rust en gemak die meer overzicht en structuur in je leven jou opleveren. Als professional organizer help ik je met veel plezier op weg naar meer overzicht en structuur.

Ja! Hier wil ik meer van weten

Heb je aanvullende vragen of wil je een afspraak met mij maken?

Blijf er niet mee zitten! Mail of bel me en stel je vraag. Dan kun je mij vertellen waar je tegenaan loopt en wat je belangrijkste knelpunten zijn. Samen bekijken we wat jouw wensen en doelen zijn en hoe we deze het beste kunnen aanpakken.

jb1x