Kort over mij

Een klein inkijkje in mijn leven, werk en in
waarom ik doe wat ik doe met zoveel plezier.

Even voorstellen

Hi, ik ben Esther van Dijk (1970) getrouwd met Ellert en moeder
van 2 zoons. Samen met onze luie kat Koosje wonen we in het Brabantse Sleeuwijk.

In mijn vrije tijd sport en wandel ik graag en lees regelmatig een (e)boek. Ook vind ik het heerlijk om zo nu en dan een Wasgij of
Van Haasteren puzzel te leggen, dat maakt mijn hoof zo lekker leeg.

Ik vind het super leuk, fijn én belangrijk om tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden. Gezellig samen borrelen, genieten
van een heerlijke (zelfgemaakte) maaltijd of een leuk spelletje met elkaar doen, ik hou ervan!

Hoe het begon

Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot secretaresse maar na een paar jaar in dit vakgebied gewerkt te hebben, ben ik in het bankwezen terecht gekomen. Hier heb ik in meerdere functies aan de kant van de zakelijke markt gewerkt en bedrijven geadviseerd en te woord gestaan over hun vraagstukken

In 2012 heb ik het roer omgegooid. Ik heb een opleiding tot professional organizer gevolgd en ben mijn eigen bedrijf gestart: Organized by ME

Organiseren is te leren!

Regelmatig zie ik mensen struggelen om hun werkweek door te komen en hiervan stress ervaren. Vaak ontbreekt het aan overzicht waardoor ze alsmaar achter de feiten aan lopen. Maar het kan echt anders!

Er valt al veel winst te behalen door even pas op de plaats te maken, overzicht te creëren en zaken op een andere manier te organiseren. Alleen zaken anders organiseren, vraagt een andere aanpak dan de manier waarop je het nu doet.

Het goede nieuws is: ook jij kunt dit leren!

En daar help ik je graag bij. Samen met jou kijk ik naar hoe het anders kan, waar jij kunt bijsturen, waar je meer winst kunt behalen en hoe je dat aanpakt. Zodat je weer het gevoel krijgt zelf de regie in handen te hebben en er rust en ruimte ontstaat om de dingen te doen die voor jou belangrijk zijn.

Organized by Mirjam Esther

Al ruim 12 jaar ben ik werkzaam als professional organizer met mijn bedrijf Organized by ME. Mijn bedrijfsnaam geeft mijn persoonlijke aanpak weer. De letters ME is niet alleen een Engelse vertaling van ‘mij’ maar staan ook voor mijn initialen: Mirjam Esther.

Positiviteit, humor en respect staan voor mij centraal tijdens onze samenwerking. Iedere situatie is anders, daarom ga ik samen met jou op zoek naar een haalbaar werkplan dat aansluit bij jouw specifieke wensen, volledig maatwerk dus! En door mijn jarenlange ervaring in het bankwezen weet ik als geen ander wat het betekent om met vertrouwelijke informatie om te gaan. Je privacy is dus 100% gegarandeerd!

Gratis
proberen

Download mijn e-book Praktische Productiviteitstips

Lekker
lezen

Lees een variatie aan blogs
voor inspiratie

Samen
werken

Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn

Boek jouw Gratis Online Advies Gesprek

Boek jouw Gratis Online Advies Gesprek

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het plannen en organiseren van jouw werkzaamheden? Boek dan een gratis online adviesgesprek met mij en dan hebben we het erover. Boeken doe je direct in mijn online agenda. Spreek ik je snel?

Meer weten?

Ik kijk ernaar uit om jet jou en/of je team samen te werken. Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten over de coach-trajecten?
Neem dan eens vrijblijvend contact met me op. Ik beantwoord je
vragen met alle plezier!