Workshop: Grip op je mailbox

In 4 stappen het overzicht terug!

Zoek je voor je team een praktische workshop over hoe je grip krijgt op je mailbox? Regelmatig verzorg ik workshops in teamverband voor ca. 5 – 10 personen.

Aansluitend aan de workshop volgen per deelnemer twee 1-op-1 coaching sessies op de werkplek zodat de theorie ook écht in de eigen praktijk toegepast wordt. Want de theorie is mooi, alleen de praktijk kan een stukje weerbarstiger zijn.

Workshop met aanvullende coaching

Mijn ervaring is dat medewerkers na een workshop terugkeren naar hun eigen werkplek en vervallen in de waan van de dag. Hierdoor lukt het vaak niet de tijdens de workshop opgedane kennis in praktijk te brengen.

Daarom volgt na de workshop 1-op-1 coaching op de werkplek. Aansluitend aan de workshop worden één à twee individuele afspraken per deelnemer gepland. Tijdens deze 1-op-1 coaching sessies passen we de theorie toe in de eigen werkomgeving.

Chaos in je mailbox?

  • Voelt het alsof je wordt geleefd door je inbox?

  • Raak je gestrest van je overvolle mailbox?

  • Heb je moeite met het organiseren en verwerken van e-mails?

  • Kost het verwerken van je e-mail eindeloos veel tijd?

Geen nood! Tijdens deze workshop leer je hoe je meer grip krijgt op je mailbox.

Ik help je graag op weg

Met veel plezier en succes heb ik sinds 2012 al vele workshops verzorgt. Door de duidelijke stappen en praktische informatie die ik tijdens de workshop deel, wordt deze door de deelnemers als leerzaam en motiverend ervaren.

Mijn aanpak is praktisch en positief. Daarbij vind ik het belangrijk om tijdens de workshop zoveel mogelijk individuele vraagstukken van deelnemers te behandelen. Hierdoor sluit de theorie naadloos aan op de praktijk.

Met de opgedane kennis en nieuwe inzichten lukt het de deelnemers stap voor stap meer grip op hun mailbox te krijgen.

jb1x

Organized by ME | Contact | Esther van Dijk

Tijdens deze workshop leer je hoe je:

  • Moeiteloos binnenkomende mail pareert

  • Handig je mailbox organiseert

  • Snel en efficiënt e-mails verwerkt

  • Het aantal inkomende e-mails reduceert

  • Je inbox leeg maakt en houdt

  • Tijd bespaart met verwerken van je e-mail

Na het volgen van de workshop heb je meer grip op je mailbox, een snellere e-mail verwerking en sluit je voortaan iedere dag af met een lege inbox.

Hoe werkt het?

De workshops zijn praktisch, inspirerend en interactief. Via informatie, oefeningen en vraag- en antwoordrondjes worden er tips en trucks gegeven die nodig zin om grip op je mailbox te krijgen.

De deelnemers ontvangen een hand-out boordevol tips en adviezen als handig naslagwerk, inclusief een beslisschema waarmee je moeiteloos beslist wat er met een mail moet gebeuren.

De workshops worden incompany verzorgd. Er geldt een minimum aantal van 5 en een maximum van 10 deelnemers per workshop.

Wat kost deze workshop?

Het tarief is afhankelijk van de aard van de opdracht en het aantal deelnemers. Graag maak ik een aanbod op maat. Neem hiervoor vrijblijvend contact met me op.