Grip op je mailbox

Voelt het alsof je wordt geleefd door de hoeveelheid e-mails die je mailbox binnenstromen? Heb je moeite met het verwerken en organiseren van je e-mails? Ervaar je stress van de vele ongelezen e-mails?

Is dit herkenbaar voor je en wil je graag meer grip op je overvolle mailbox? Ik leer je hoe je dit slim aanpakt en je mailbox onder controle krijgt.

Hoe zou het voor je zijn…

Als je moeiteloos binnenkomende e-mails verwerkt? Een prettig overzicht en een goede structuur in jouw mailbox hebt? Hierdoor minder tijd kwijt bent met het verwerken van je e-mail? Waardoor er meer rust, ruimte en tijd ontstaat voor de dingen die voor jou belangrijk zijn?

Ik help je graag

Ik leer je hoe je slim je mailbox organiseert en het e-mailproces stroomlijnt. Samen met jou kijken we naar hoe je dit slim aanpakt waardoor er meer rust en ruimte ontstaat voor de dingen die voor jou belangrijk zijn. Ik leer je hoe je:

  • E-mails met gemak verwerkt

  • Mailbox slim organiseert

  • Mails met gemak terugvindt

  • Het aantal inkomende e-mails reduceert

  • Tijd bespaart met verwerken van je e-mail

Met als resultaat

  • Inkomende e-mails verwerk je snel en efficiënt

  • Een overzichtelijk ingerichte mailbox

  • Een goede mappenstructuur die bij jou past

  • Een gestroomlijnd e-mail proces

  • Meer rust, ruimte en tijd

Hoe werkt het?

Tijdens dit individuele coach-traject zetten we een goede en overzichtelijke e-mail structuur op en stroomlijnen we het e-mail proces. Aan de hand van een laagdrempelige methode en eenvoudige tools leer ik je de fijne kneepjes van het organiseren en structureren van je mailbox. We brengen dit ook meteen in praktijk zodat je direct resultaat ervaart.

Mijn aanpak is praktisch én positief en afgestemd op jouw situatie. Samen kijken we naar wat voor jou werkt, volledig maatwerk dus!

Wat zijn de kosten?

Het tarief voor een individueel coach-traject is afhankelijk van de aard van de opdracht, tijdsduur en aantal personen. Graag maak ik een aanbod op maat. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.

Vergoedingen

Werkgevers hebben baat bij vitale werknemers die met plezier werken. Zij investeren dan ook graag in de ontwikkeling van hun medewerkers.

Informeer bij jouw leidinggevende of HR-medewerker of hier budget beschikbaar voor is. Of wellicht kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelbudget. Een individueel coach-traject van een professional organizer kan vaak uit dit budget bekostigd worden.

Meer weten?

Ik kijk ernaar uit om jet jou en/of je team samen te werken. Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten over de coach-trajecten?
Neem dan eens vrijblijvend contact met me op. Ik beantwoord je
vragen met alle plezier!