Workshop: Grip op taken en tijd

Van losse taken naar concrete acties!

Zoek je voor je team een praktische workshop over hoe je meer grip krijgt op taken en tijd? Waardoor er meer ruimte ontstaat om de dingen te doen die écht belangrijk zijn?

Regelmatig verzorg ik workshops in teamverband voor ca. 5 – 10 personen.

Aansluitend aan de workshop volgen per deelnemer twee 1-op-1 coaching sessies op de werkplek zodat de theorie ook écht in de eigen praktijk toegepast wordt. Want de theorie is mooi, alleen de praktijk kan een stukje weerbarstiger zijn.

Workshop met aanvullende coaching

Mijn ervaring is dat medewerkers na een workshop terugkeren naar hun eigen werkplek en vervallen in de waan van de dag. Hierdoor lukt het vaak niet de tijdens de workshop opgedane kennis in praktijk te brengen.

Daarom volgt na de workshop 1-op-1 coaching op de werkplek. Aansluitend aan de workshop worden één à twee individuele afspraken per deelnemer gepland. Tijdens deze 1-op-1 coaching sessies passen we de theorie toe in de eigen werkomgeving.

Drukke baan en veel te doen?

  • Zit je hoofd overvol met dingen die je (nog) moet doen?

  • Raak je gestrest van alle taken die op je bordje liggen?

  • Vind je het lastig te bepalen welke taken belangrijk zijn?

  • Kost het je moeite om de taken goed en op tijd uit te voeren?

  • Lukt het je maar niet een haalbare planning te maken?

Geen nood! Tijdens deze workshop leer je hoe je meer grip op je taken en tijd krijgt.

Ik help je graag op weg

Met veel plezier en succes heb ik sinds 2012 al vele workshops verzorgt. Door de duidelijke stappen en praktische informatie die ik tijdens de workshop deel, wordt deze door de deelnemers als leerzaam en motiverend ervaren.

Mijn aanpak is praktisch en positief. Daarbij vind ik het belangrijk om tijdens de workshop zoveel mogelijk individuele vraagstukken van deelnemers te behandelen. Hierdoor sluit de theorie naadloos aan op de praktijk.

Met de opgedane kennis en nieuwe inzichten lukt het de deelnemers stap voor stap meer grip op hun taken en tijd te krijgen.

jb1x

Organized by ME | Contact | Esther van Dijk

Tijdens deze workshop ontdek je:

  • Hoe jij je hoofd leegmaakt

  • Hoe je structuur aanbrengt in taken en tijd

  • Hoe je prioriteiten stelt

  • Hoe je taken succesvol uitvoert

  • Wanneer je taken oppakt

Na het volgen van de workshop heb je meer grip op je taken en tijd en ervaar je rust, ruimte en ontstaat er tijd voor de dingen die écht belangrijk zijn.

Hoe werkt het?

De workshops zijn praktisch, inspirerend en interactief. Via informatie, oefeningen en vraag- en antwoordrondjes worden er tips en trucks gegeven die nodig zin om grip op je taken en tijd of mailbox te krijgen.

De deelnemers ontvangen een hand-out boordevol tips en adviezen als handig naslagwerk, inclusief een beslisschema. Dit schema helpt je handig keuzes maken in wat belangrijk is en wat niet.

Er geldt een minimum aantal van 5 en een maximum van 10 deelnemers per workshop. De workshops worden incompany verzorgd.

Wat kost deze workshop?

Het tarief is afhankelijk van de aard van de opdracht en het aantal deelnemers. Graag maak ik een aanbod op maat. Neem hiervoor vrijblijvend contact met me op.