Haal het voorjaar in huis!

3 Tips voor een fris lentegevoel

Voorjaar; hét moment waarop veel mensen zin krijgen om huis en tuin weer eens lekker op te frissen. In huis kan er best wel het een en ander opgefrist worden, maar ook óm het huis moet er vaak het nodige gebeuren. We zetten de ramen en deuren weer heerlijk open om zo de frisse voorjaarsbries door het huis te laten waaien. Het terras krijgt weer een goede schrobbeurt en het tuinstel wordt ook lekker afgesopt. Een ouderwetse voorjaarsschoonmaak is helemaal niet nodig om resultaat te boeken. Met deze 3 tips kom je al een heel eind:

  1. Voorjaar door je huis

    Zet ramen en deuren open en laat de frisse lentebries lekker door je huis heen waaien. Hang je beddengoed weer lekker buiten te luchten. Neem binnenkort ook eens de tijd om je matrassen op te frissen en om te keren; je dekbedden te wassen en je gordijnen en/of vitrage eens lekker door een sopje te halen.

  2. Voorjaar in je huis

    Vervang de accessoires in je huis en kies voor lente kleuren. Zet gekleurde kaarsjes neer, vervang je huidige kussen hoesjes voor hoesjes in pastelkleuren en fleur de boel lekker op me fleurige en heerlijk geurende lentebloeiers. Zo haal je het voorjaar van buiten naar binnen.

  3. Voorjaar op je terras of balkon

    Haal de bezem of hogedrukreiniger over je terras of je balkon en verwijder eventueel de groenaanslag . Haal de tuintafel en de -stoelen weer tevoorschijn en maak ze even lekker schoon voor een fris gevoel. Koop voor een vrolijk gevoel fleurig gekleurde tuinplanten en plant deze in je tuin of in een pot op je balkon.

Met deze 3 tips haal je het voorjaar en een fris lentegevoel in huis en ben je meteen klaar voor de zomer. En geniet van het resultaat van je inspanningen!

Organized by ME | Esther van Dijk

By |2019-04-17T07:59:49+02:0012 april, 2019|Tips|Reacties uitgeschakeld voor Haal het voorjaar in huis!

About the Author:

Professional organizer in het team van De Huishoudcoach® en is werkzaam in de regio Midden- en West-Brabant, Zuid-Holland en Midden Nederland. Esther geeft duidelijk houvast wanneer je het overzicht en de grip bent kwijtgeraakt en biedt vakkundig inzicht in en praktische oplossingen voor al je organisatieproblemen, zowel thuis als ook op kantoor. Daarnaast verzorgt Esther regelmatig praktische en inspirerende workshops, cursussen en lezingen over opruimen en organiseren.