3 Tips voor een fris lentegevoel

Voorjaar; hét moment waarop veel mensen zin krijgen om huis en tuin weer eens lekker op te frissen. In huis kan er best wel het een en ander opgefrist worden, maar ook óm het huis moet er vaak het nodige gebeuren. We zetten de ramen en deuren weer heerlijk open om zo de frisse voorjaarsbries door het huis te laten waaien. Het terras krijgt weer een goede schrobbeurt en het tuinstel wordt lekker afgesopt. Een ouderwetse voorjaarsschoonmaak is helemaal niet nodig om resultaat te boeken. Met deze 3 tips kom je al een heel eind:

Voorjaar door je huis

Zet ramen en deuren open en laat de frisse lentebries lekker door je huis heen waaien. Hang je beddengoed heerlijk buiten te luchten. Neem binnenkort ook eens de tijd om je matrassen op te frissen en om te keren; je dekbedden te wassen en je gordijnen en/of vitrage eens lekker door een sopje te halen.

Voorjaar in je huis

Vervang de accessoires in je huis en kies voor lente kleuren. Zet gekleurde kaarsjes neer, vervang je huidige kussen hoesjes voor hoesjes in vrolijke kleuren en fleur de boel lekker op met fleurige en heerlijk geurende lentebloeiers. Zo haal je het voorjaar van buiten naar binnen.

Voorjaar op je terras of je balkon

Haal de bezem of hogedrukreiniger over je terras of je balkon en verwijder eventueel de groenaanslag . Haal de tuintafel en de -stoelen weer tevoorschijn en maak ze even lekker schoon voor een fris gevoel. Koop voor een vrolijk gevoel fleurig gekleurde tuinplanten en plant deze in je tuin of in een pot op je balkon.

Met deze 3 tips haal je het voorjaar en een fris lentegevoel in huis en ben je meteen klaar voor de zomer.  Geniet van het resultaat van je inspanningen!

jb1x

Gratis E-Book & tips

Organiseren van je administratie

Gratis E-Book

Handige tips die je helpen het overzicht in je spullen, administratie, agenda en huishouden weer terug te krijgen.

Ja! die pak ik mee
Organiseren van je huis

Gratis trips & tricks

Ik geef je graag handige tips die je helpen bij het opruimen, huishouden, administreren en agenderen.

Ja! Leuk om te lezen