We hebben heerlijk kunnen genieten van een mooie nazomer, ik breng dan altijd graag veel tijd buiten door; maar nu de herfst voor de deur staat, kijk ik ook weer uit naar de gezellige en sfeervolle avonden in huis.

Tijdens de donkere dagen van de herfst en winter breng je wat vaker tijd door in je woonkamer en dan is het wel zo leuk om er een gezellig en sfeervol plekje van te maken. Maar je kunt meer dan alleen je woonkamer herfst klaar maken. Volg deze tips en maak de komende weken je huis herfst klaar.

Zo breng je de herfst-sfeer in huis:

  1. Zomerspullen
    In de zomer gebruik je spullen die je in de herfst en/of winter niet nodig hebt. Laat deze spullen niet in de weg liggen en onnodig je kostbare ruimte in beslag nemen. Dus: Verzamel alle zomerspullen die je voorlopig niet meer nodig hebt. Denk hierbij niet alleen aan zomerse accessoires in je woonkamer maar bijvoorbeeld ook aan buitenspeelgoed van de kinderen en je kleding. Wat kapot is of wat je niet meer nodig hebt doe je weg. Wat je volgend jaar weer wilt gebruiken, bewaar je op een voor jou logische plek.
  2. Relaxen
    Niets is zo lekker als op een regenachtige herfstdag lekker op de bank te kruipen met een paar lekkere, zachte kussens om je heen en een heerlijk warm kleedje over je benen. Ga op zoek naar fijne, zachte kussens en een mooi warm kleedje. Heb je deze al in huis? Tover ze binnenkort weer tevoorschijn en leg ze op de bank; klaar voor gebruik.
  3. Sfeer
    Kaarsjes zijn voor mij de ultieme sfeermakers. Haal ze weer tevoorschijn of schaf er zo nodig een aantal aan. Herfstboeketten en -takken zijn ook mooie sfeermakers. Ga op zoek naar mooie herfsttakken eventueel met een aantal bladeren. Leuk ter decoratie in een pot of vaas.

Pas deze 3 tips toe en je raakt weer helemaal in de herfst stemming!

Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje op deze site.

Organized by ME | Esther van Dijk