We hebben heerlijk kunnen genieten van een prachtige nazomer maar de herfst doet nu toch echt zijn intrede.

Zelf ben ik een echt buitenmens en breng daar graag veel tijd door. Maar nu de herfst voor de deur staat, kijk ik ook wel weer uit naar de gezellige en sfeervolle avonden in huis.

Tijdens de donkere dagen van de herfst en de winter zijn we weer wat vaker binnen en breng je meer tijd door in je woonkamer. Wel zo fijn om er dan een gezellig en sfeervolle plek van te maken.

Met deze tips maak je je huis herfst klaar.

Zo breng je herfstsfeer in huis:

Zomerspullen

In de zomer gebruik je spullen die je in de herfst of winter niet nodig hebt. Laat ze niet in de weg liggen en/of onnodige, kostbare ruimte in beslag nemen. Wat kapot is of wat je niet meer nodig hebt doe je weg. Wat je volgend jaar weer wilt gaan gebruiken, bewaar je op een voor jou logische plek.

Dus: Verzamel alle zomerspullen die je voorlopig niet meer nodig hebt. Berg ze op of doe ze weg.

Relaxen

Niets is zo lekker als op een regenachtige herfstdag lekker op de bank te kruipen met een paar heerlijke, zachte kussens om je heen en een mooi warm kleedje over je benen.

Ga op zoek naar fijne, zachte kussens en een mooi warm kleedje. Heb je deze al in huis? Tover ze dan weer tevoorschijn en leg ze op de bank; klaar voor gebruik.

Sfeer

Kaarsjes zijn voor mij de ultieme sfeermakers. Check je voorraad of schaf er zo nodig een aantal aan. Herfstboeketten en -takken zijn ook leuke sfeermakers.

Kijk uit naar mooie herfsttakken eventueel met een aantal bladeren. Leuk ter decoratie in een pot of vaas. Of zoek wat kastanjes en doe deze ter decoratie in een mooie glazen pot.

Met deze 3 tips kom je helemaal in de herfst stemming! Krijg je al zin om je huis herfst klaar te maken?

Tip:

Heb je inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op deze site.

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Heb je vragen of wil je meer weten over de coaching mogelijkheden? Aarzel niet en laat het me weten, ik beantwoord je vragen graag.

Ik kijk uit naar je bericht!

jb1x

Gratis E-Book & tips

Organiseren van je administratie

Gratis E-Book

Handige tips die je helpen het overzicht in je spullen, administratie, agenda en huishouden weer terug te krijgen.

Organiseren van je huis

Gratis tips & tricks

Ik geef je graag handige tips die je helpen bij het opruimen, huishouden, administreren en agenderen.