We hebben heerlijk kunnen genieten van een mooie nazomer, ik breng dan altijd graag veel tijd buiten door; maar nu de herfst is aangebroken, kijk ik ook weer uit naar de gezellige en sfeervolle avonden in huis.

Tijdens de donkere dagen van de herfst en winter breng je wat vaker tijd door in je woonkamer en dan is het wel zo leuk om er een gezellig en sfeervol plekje van te maken. Maar je kunt meer doen dan alleen je woonkamer herfst klaar maken. Volg deze tips en maak de komende weken je huis herfst klaar.

Zo breng je herfstsfeer in huis:

Zomerspullen

In de zomer gebruik je spullen die je in de herfst en/of winter niet nodig hebt. Laat deze spullen niet in de weg liggen en onnodig je kostbare ruimte in beslag nemen. Dus: Verzamel alle zomerspullen die je voorlopig niet meer nodig hebt. Denk hierbij niet alleen aan zomerse accessoires in je woonkamer maar bijvoorbeeld ook aan buitenspeelgoed van de kinderen en je (zomer)kleding. Wat kapot is of wat je niet meer nodig hebt doe je weg. Wat je volgend jaar weer wilt gebruiken, bewaar je op een voor jou logische plek.

Relaxen

Niets is zo lekker als op een regenachtige herfstdag lekker op de bank te kruipen met een paar lekkere, zachte kussens om je heen en een heerlijk warm kleedje over je benen. Ga op zoek naar fijne, zachte kussens en een mooi warm en zacht kleedje. Heb je deze al in huis? Tover ze binnenkort weer tevoorschijn en leg ze op de bank; klaar voor gebruik.

Sfeer

Kaarsjes zijn voor mij de ultieme sfeermakers. Haal deze weer tevoorschijn of schaf er zo nodig een aantal aan. Herfstboeketten en -takken zijn ook mooie sfeermakers. Ga op zoek naar mooie herfsttakken eventueel met een aantal bladeren. Leuk ter decoratie in een pot of vaas.

Pas deze 3 tips toe en je raakt helemaal in de herfst stemming!

Tip:

Heb je inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op deze site.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Blijf er niet mee zitten! Mail of bel me en stel je vraag dan kun je mij vertellen waar je tegenaan loopt en wat je belangrijkste knelpunten zijn. Samen bekijken we wat jouw wensen en doelen zijn en hoe we deze het beste kunnen aanpakken.

jb1x

Gratis E-Book & tips

Organiseren van je administratie

Gratis E-Book

Handige tips die je helpen het overzicht in je spullen, administratie, agenda en huishouden weer terug te krijgen.

Ja! die pak ik mee
Organiseren van je huis

Gratis trips & tricks

Ik geef je graag handige tips die je helpen bij het opruimen, huishouden, administreren en agenderen.

Ja! Leuk om te lezen