Hulp bij chaos2018-02-19T20:34:05+02:00

Hulp bij chaos nodig?

Loopt je huishouden niet op rolletjes? Ben je het overzicht in je spullen volledig kwijt? Is je administratie een chaos? Ben je de grip op je tijdsindeling kwijt? En heb je geen idee waar je het beste kunt beginnen met het opruimen en (re)organiseren van je spullen, papieren, taken en huishouden? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken om jouw huis(houden) snel weer onder controle te krijgen.

Maak samen met een deskundige opruimcoach een goede start met het opruimen en (re)organiseren van je huis, administratie, agenda, huishouden, financiën of kantoor. Deze geeft je tips, advies en persoonlijke ondersteuning waarmee jij je huis(houden) weer snel onder controle krijgt.

Hoe kan ik hulp bij chaos inschakelen?

Organized by ME kan je op de volgende manieren van dienst zijn:

Natuurlijk kun je ook de tips raadplegen die regelmatig op de website van Organized by ME geplaatst worden of je kunt je gratis abonneren op de nieuwsbrief van Organized by ME. Een nieuwsbrief boordevol tips, opknappertjes en mail & win acties. Bij inschrijving kun je direct het gratis het e-book ‘Een vliegende start!’ downloaden. Een e-boek vol met tips waarmee je thuis zelf aan de slag kunt gaan en die je helpen een succesvolle start te maken bij het terugvinden van het overzicht in je huis, administratie, agenda en huishouden.

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons een mail sturen of telefonisch bereiken. Wanneer we niet in de gelegenheid zijn om je telefoontje te beantwoorden, spreek dan je naam en telefoonnummer in en we bellen je z.s.m. terug.