Coaching via Skype2018-01-14T14:16:05+02:00

Coaching via Skype

Heb je last van chaos in huis of op kantoor maar maar is de drempel om een professional organizer in te schakelen te hoog voor je? Maar lijkt het je wel fijn om eens in gesprek te gaan om te horen wat de mogelijkheden zijn? Of heb je al wel hulp van een organizer maar zou je graag tussen de afspraken door eens willen klankboorden? Dan is coaching via Skype wellicht iets voor jou.

Wat is coaching via Skype?

Coaching via Skype is een online variant van één op één coaching. In plaats van een afspraak bij jou thuis of op kantoor, hebben we contact via een webcam en internet. We kunnen elkaar horen en zien en is daarom een mooi alternatief voor een afspraak op locatie.

Waarom coaching via Skype?

Voor sommigen is de drempel om de hulp van een organizer in te schakelen hoog, laat staan dat deze bij hen thuis komt.  Coaching via Skype is een ‘veilige’ manier om met elkaar kennis te maken alvorens iemand echt in je huis binnen te laten en kan dus drempelverlagend werken.

Daarnaast begint ‘tijd’ in deze snelle maatschappij een steeds schaarser goed te worden en wordt het steeds lastiger om een afspraak in te plannen. Via online coaching via Skype kunnen kortere contactmomenten plaatsvinden. Dit werkt heel efficiënt omdat de focus volledig op jouw vraagstuk ligt en hoe je dit kunt aanpakken.

Hoe werkt het?

Deze manier van coaching is een mooie aanvulling op de afspraken bij jou thuis of op kantoor. Zo kan een eerste kennismaking via Skype plaatsvinden en kun je op een ‘veilige’ manier aftasten of er een wederzijdse klik is. De stap om een afspraak bij jou thuis of op kantoor te maken is dan een stuk kleiner geworden.

Online coaching en coaching op locatie wordt daarom ook vaak in combinatie gebruikt.

Voor wie is coaching via Skype geschikt?

Deze manier van coaching is uitermate geschikt voor mensen die alleen basistechnieken willen leren maar deze zelfstandig willen toepassen. Daarnaast is het erg geschikt voor mensen die buiten het werkgebied van Organized by ME wonen. Ook wanneer je gewoon eens een keertje wilt klankboorden met een organizer over de vraagstukken waar je tegenaan loopt, is coaching via Skype zeker iets voor jou!

Voordelen van coaching via Skype:

  • Laagdrempelig
  • Goede aanvulling op coaching bij jou thuis of op kantoor
  • Korte contactmomenten mogelijk
  • Ruime afspraakmogelijkheden
  • De software is gratis en eenvoudig te downloaden

Wat heb je nodig voor coaching via Skype ?

Om via Skype met elkaar in contact te komen, heb je het volgende nodig:

  • Computer
  • Webcam
  • Internetverbinding
  • Skypeaccount

Een Skypeaccount maak je hier eenvoudig aan.

Nieuwsgierig geworden of heb je een vraag?

Wil je weten of coaching via Skype wat voor jou kan zijn? Neem dan gerust contact met ons op en stel je vraag. Stuur een mail naar info@organizedbyme.nl of vul het contactformulier op de website in. Je kunt natuurlijk ook bellen naar 06 – 40 98 00 04. Wanneer we niet in de gelegenheid zijn je telefoontje te beantwoorden, spreek dan je naam en telefoonnummer in en we bellen je z.s.m. terug.