Omroep Brabant – Brabants Bont

 

Omroep Brabant

Maandag 2 januari jl. was Esther van Dijk van Organized by ME te gast bij het programma Brabants Bont van Omroep Brabant waar Koen en Hubert haar interviewen over het volhouden van goede voornemens.

Aan het begin van het nieuwe jaar starten veel mensen met hun goede voornemens. Maar het luk helaas niet altijd om deze vol te houden. Hoe kun je ervoor zorgen dat je je voornemens wel volhoudt? Esther van Dijk geeft tips.

Het interview bestaat uit twee delen. Het eerste deel duurt tot ca. 4 min., het tweede deel start bij ca. 6 min. 50 sec.


By |2018-05-01T07:55:34+02:0010 januari, 2018|In de media|Reacties uitgeschakeld voor Omroep Brabant – Brabants Bont

About the Author:

Professional organizer in het team van De Huishoudcoach® en is werkzaam in de regio Midden- en West-Brabant, Zuid-Holland en Midden Nederland. Esther geeft duidelijk houvast wanneer je het overzicht en de grip bent kwijtgeraakt en biedt vakkundig inzicht in en praktische oplossingen voor al je organisatieproblemen, zowel thuis als ook op kantoor. Daarnaast verzorgt Esther regelmatig praktische en inspirerende workshops, cursussen en lezingen over opruimen en organiseren.