OpgeruimdOpgeruimd Leven met Oganized by ME

Ben je het overzicht over je spullen kwijt? Loopt je huishouden niet op rolletjes? Is je administratie een chaos en heb je geen grip meer op je agenda? Of ga je binnenkort verhuizen en heb je geen idee hoe je dit aanpakt?

Wees gerust, je bent niet de enige. Ongeveer 1/3 van de Nederlanders ziet geregeld door de bomen het bos niet meer. Zij voelen zich geleefd in plaats van gesteund door hun spullen, papieren en agenda. De touwtjes weer in handen krijgen en opgeruimd door het leven gaan is echter mogelijk. Met de juiste aanpak, tips en aanpassingen, krijg je weer rust, ruimte en overzicht in huis en hoofd.

Esther van Dijk, van Organized by ME, is opruimcoach. Zij heeft de opleiding tot professional organizer bij Els Jacobs van De Huishoudcoach® gevolgd en werkt volgens haar beproefde methode ‘Opgeruimd Leven®’. Esther kan je helpen weer grip te krijgen op je spullen, administratie, agenda en huishouden.

Gaat het inschakelen van een professional organizer je een stapje te ver, maar wil je wel graag tips en adviezen hoe je het overzicht in je spullen terugvindt? Organized by ME organiseert praktische workshops, die jou inspireren zelf succesvol aan de slag te gaan.

Op 11 april a.s. geeft Esther in Sleeuwijk de workshop ‘Een opgeruimd huis met de 4 O’s van Opruimen’. Deelname aan deze workshop kost € 29,50. Dit is inclusief een hand-out van de theorie en koffie of thee met wat lekkers. Neem je graag aan deze workshop deel? Je kunt voor aanmelding contact opnemen met Esther.

Gun jezelf een opgeruimd leven waarin je tijd en aandacht kunt hebben voor de dingen die je écht belangrijk vindt. Wil je alvast eigenhandig een paar positieve veranderingen in jouw huis en huishouden doorvoeren? Stuur vóór 1 februari een mail naar info@organizedbyme.nl en ontvang gratis 15 tips die je helpen aan de slag te gaan.