Doe Minimorfoses!

Opruimen in de zomervakantie is goed voor huis en humeur. Dus, besluit je deze vakantie thuis te blijven om eens lekker orde op zaken te stellen in en om het huis? En kun je bij het opruimen wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan is het boek Minimorfoses – geschreven door Els Jacobs van De Huishoudcoach® – een heel handig hulpmiddel.

Opruimen in behapbare klussen

Minimorfoses is een leuk en inspirerend boek waarin de 35 beste opruimacties van De Huishoudcoach® worden beschreven. Opruimklussen die klip en klaar worden uitgelegd. Behapbare opruimacties en regelklussen met zichtbaar resultaat. In het boek wordt duidelijk beschreven wat je per klus nodig hebt, hoeveel tijd je er ongeveer voor uit moet trekken en hoe je het beste te werk kunt gaan.

Je hoeft het boek niet persé van voor naar achteren te lezen of de klussen op volgorde uit te voeren. Nee, pik er gewoon een klus uit waaraan jij op dat moment wilt werken. Wat hoognodig eens moet gebeuren of gewoon omdat je er zin in hebt. Of je nu eerst je aanrecht wilt opruimen, de bezem door je voorraadkast wilt halen of je collectie schoenen en sieraden te lijf wilt gaan, de volgorde bepaal je helemaal zelf.

Een greep uit de Minimorfoses:

  • Ruim je kledingkast op
  • Haal de bezem door je voorraadkast
  • Stort je op achterstallige administratie
  • Organiseer de kindertekeningen en knutsels van je kinderen
  • Zoek je gereedschap uit

Per opruimklus beperk je je tot één onderwerp met een zichtbaar resultaat tot gevolg. Een leuk en inspirerend boek met duidelijke richtlijnen waarmee je een goede start kunt maken om je huis op orde te krijgen.

Maak kans op een exemplaar van Minimorfoses

Het boek Minimorfoses is helaas niet meer verkrijgbaar in de winkels maar… wij hebben er nog 2 kunnen bemachtigen om te verloten. Wil jij kans maken op één van deze 2 exemplaren? Dat kan! Zo maak je kans op dit leuke en inspirerende boek:

  1. Ga naar de Facebook pagina van Organized by ME, like en deel de pagina
  2. Maak je geen gebruik van Facebook? Mail ons dan vóór 16 juli a.s. jouw beste huis-, tuin- en keukentip

Op beide manieren mag natuurlijk ook ;-). Like en deel de pagina en/of stuur je tip naar info@organizedbyme.nl en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars van dit leuke boek!

Organized by ME | Esther van Dijk