Over ons2017-07-19T20:58:10+02:00

Over ons – Organized by ME

Organized by MEWat doe je wanneer je huishouden niet op rolletjes loopt? Je het overzicht in je spullen kwijt bent? Je administratie een chaos is of wanneer je de grip op je tijdsindeling kwijt bent? En je hebt geen idee waar je het beste kunt beginnen met het opruimen en (re)organiseren van je spullen, papieren, taken en huishouden? Dan ga je op zoek naar manieren waarop je dit wel voor elkaar kunt krijgen.

Organized by ME biedt advies, tips en persoonlijke ondersteuning waarmee je zelf jouw huis(houden) snel weer onder controle krijgt.

Organized by ME voor professionele hulp bij:

De drijvende kracht achter Organized by ME is Esther van Dijk. Sinds 2012 is Organized by ME licentienemer van de door de Huishoudcoach© ontwikkelde Opgeruimd Leven® methode. Aan de hand van deze methode begeleiden wij mensen naar een meer opgeruimd leven. Omdat iedere (persoonlijke) situatie anders is, kijken we samen naar een werkplan dat haalbaar is en bij jouw specifieke situatie aansluit om zo het gewenste doel te bereiken.

Het inschakelen van een organizer kent soms een hoge drempel. Om deze reden is Organized by ME gestart met het geven van inspirerende workshops waarin je op een laagdrempelige en leuke manier leert hoe je zelf thuis aan de slag kunt gaan. Lees hier meer over onze workshops.

Heb je een overvolle mailbox, last van tijdgebrek en lukt het je niet om deadlines te halen? Ook op de werkplek biedt Organized by ME advies, tips en persoonlijke coaching waarmee je weer grip krijgt op je mailbox en agenda en je je slagkracht en werkplezier vergroot.

Vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons een mail sturen of telefonisch bereiken. Wanneer we niet in de gelegenheid zijn om je telefoontje te beantwoorden, spreek dan je naam en telefoonnummer in en we bellen je z.s.m. terug.