Esther van Dijk – Opruimcoach2017-07-19T20:58:02+02:00

Esther van Dijk

Esther van DIjkEsther van Dijk (1970), professional organizer  in het team van De Huishoudcoach© is werkzaam via haar bedrijf Organized by ME in de regio Midden- en West-Brabant, Zuid-Holland en Midden-Nederland.

Vroeger was Esther een echte rommelkont en kent daarom het gevoel van ‘niet weten waar te beginnen en het dan ook maar niet doen’. Maar sinds ze zelf een huishouden en een gezin met jonge kinderen heeft, zag zij de noodzaak in om
meer structuur en overzicht aan te brengen in haar huishouden. Zo is zij gaan kijken of zaken handiger en efficiënter geregeld kunnen worden zodat er tijd over blijft voor leuke dingen in plaats van alsmaar opruimen en regelen.

Dit bleek Esther goed in de vingers te hebben en het ook erg leuk te vinden om hiermee bezig te zijn. Nu, jaren later, heeft Esther hier haar beroep van gemaakt.
Met veel plezier helpt ze anderen – zowel thuis als ook op kantoor – op weg naar een opgeruimd leven. Gelijkwaardigheid, humor en wederzijds respect staan hierbij centraal. Door haar jarenlange ervaring in het bankwezen weet Esther als
geen ander wat het betekent om met vertrouwelijke informatie om te gaan; je privacy is dus 100% gegarandeerd!

Daarnaast verzorgt Esther regelmatig inspirerende workshop en cursussen waar in je leert hoe je zelf thuis aan de slag kunt gaan met opruimen, je administratie op orde houden of hoe je grip houdt op je tijdsbesteding. De workshops zijn praktisch en positief en vaak een feest der herkenning!

Vragen aan Esther of wil je een afspraak maken?

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe Esther jou van dienst kan zijn? Mail Esther via info@organizedbyme.nl of bel haar op telefoonnummer 06 – 40 98 00 04 om te vertellen waar je tegenaan loopt en om te horen wat zij voor jou kan betekenen.