Opgeruimd Leven ®2017-07-19T20:58:02+02:00

Opgeruimd Leven ®

Organized by ME is licentiehouder van de door De Huishoudcoach© ontwikkelde Opgeruimd Leven® methode Deze methode is ontwikkeld om sneller en doeltreffender op te ruimen, gemakkelijker je administratie te doen, effectiever te werken en slimmer schoon te maken. Met deze methode adviseren, coachen en ondersteunen we je bij het opruimen en ordenen van je huis, je administratie, je agenda en je huishouden.

De Opgeruimd Leven ® methode is:

Eenvoudig

Deze methode bied eenvoudige oplossingen. Wij willen graag dat je inspanningen van het opruimen en ordenen tot verhouding staan met de opbrengsten ervan. We leren je geen ingewikkeld en moeilijk te onderhouden administratie- en archiefsysteem aan maar werken met een laagdrempelig, eenvoudig bij te houden administratiemethode die je niet meer dan een half uur per week kost.

Makkelijk overdraagbaar

Alle methoden, vaardigheden en tips die we tijdens een werkafspraak met je delen, zijn gemakkelijk overdraagbaar. Bijvoorbeeld aan je gezinsleden zodat zij ook hun weg vinden in de administratie, opbergplekken en huishoudroutines.

Effectief

Alle stappen, tips en adviezen van deze methode zijn uitgebreid getoetst in de praktijk van huishoudens die worstelen met een teveel aan spullen, papieren en klussen en die een gebrek aan tijd, energie en ruimte hebben. Voor ons was het belangrijkste uitgangspunt of ze makkelijk toe te passen zijn en of ze voldoende effectief zijn.

Positief

De Opgeruimd Leven® methode is vooral positief van insteek. Samen kijken we bij iedere werkafspraak naar wat in jouw situatie mogelijk is en wat voor jou op dit moment werkt. Zo heb je direct een positief resultaat van elke stap die je zet richting een opgeruimd leven.

Meer weten over onze Opgeruimd Leven® methode?

Neem dan gerust contact met ons op, we zullen je vragen graag beantwoorden.