Privacy beleid Organized by ME2018-05-15T21:32:16+02:00

Privacy beleid Organized by ME

In dit privacy beleid wordt beschreven hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, waarvoor we deze gebruiken en hoe we jouw gegevens beschermen. Dit privacy beleid is van toepassing op alle diensten van Organized by ME.

Contactgegevens:

Organized by ME is gevestigd aan het Munnikenland 67 4254 EA Sleeuwijk en ingeschreven onder KvK-nummer 54864992. Esther van Dijk is de Functionaris Gegevensbescherming van Organized by ME, zij is te bereiken via info@organizedbyme.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Organized by ME verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres (niet gekoppeld aan naam, adres, telefoonnummer en/of e-mailadres)
  • Locatiegegevens (niet gekoppeld aan naam, adres, telefoonnummer en/of e-mailadres)
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website (niet gekoppeld aan naam, adres, telefoonnummer en/of e-mailadres)
  • Internetbrowser en apparaat type (niet gekoppeld aan naam, adres, telefoonnummer en/of e-mailadres)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Organized by ME verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens:

  • Alleen als de aard van de dienstverlening dit noodzakelijk maakt bijvoorbeeld relevante gezondheidsgegevens
  • Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@organizedbyme.nl, dan verwijderen wij deze informatie
  • Alleen in het kader van gecontracteerde dienstverlening: burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Organized by ME verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van je betaling (grondslag: overeenkomst met jou)
  • Verzenden van onze nieuwsbrief (grondslag: jouw toestemming)
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren (grondslag: gerechtvaardigd belang)
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren (grondslag: overeenkomst met jou)
  • Organized by ME analyseert je gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren, zonder koppeling aan naam/adres (grondslag: jouw akkoord met cookies, dit kun je instellen in je webbrowser)
  • Organized by ME verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Organized by ME neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Organized by ME) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Organized by ME bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van zeven jaar onder andere om aan de wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van die verplichting door ons verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Organized by ME verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan de wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Organized by ME blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Organized by ME gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Organized by ME gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die je surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij je eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Organized by ME en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens doen door schriftelijk contact op te nemen met Organized by ME.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Organized by ME wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Organized by ME neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan schriftelijk contact met ons op.

Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 15 mei 2018.