Radar – Je maakt je keuken schoon met deze 12 tips

 

Radar

Sommige mensen doen het elke dag en de hele dag door, anderen zijn er geen fan van: schoonmaken. Met name de keuken is niet de meest favoriete plek om schoon te maken. Radar maakt je leven een stukje makkelijker met deze twaalf tips. 

Op zaterdag 21 april was Esther van Dijk is – professioneel organizer bij De Huishoudcoach – te gast bij Radar Radio  op NPO1 waarin zij meer vertelt over het schoonmaken van je keukenapparatuur.

Beluister hier het fragment en lees de 12 tips.

By |2018-05-01T08:01:37+02:001 mei, 2018|Blog, In de media|Reacties uitgeschakeld voor Radar – Je maakt je keuken schoon met deze 12 tips

About the Author:

Professional organizer in het team van De Huishoudcoach® en is werkzaam in de regio Midden- en West-Brabant, Zuid-Holland en Midden Nederland. Esther geeft duidelijk houvast wanneer je het overzicht en de grip bent kwijtgeraakt en biedt vakkundig inzicht in en praktische oplossingen voor al je organisatieproblemen, zowel thuis als ook op kantoor. Daarnaast verzorgt Esther regelmatig praktische en inspirerende workshops, cursussen en lezingen over opruimen en organiseren.