Team trainingen

Zoek je voor je team een praktische trainingen over hoe je meer grip krijgt op taken en planning en overvolle mailbox? Regelmatig verzorg ik trainingen in teamverband tot maximaal 10 personen.

Inclusief aanvullende coaching

De theorie is mooi maar de praktijk kan een stukje weerbarstiger zijn. Mijn ervaring is dat medewerkers na een  training terugkeren naar hun eigen werkplek en vervallen in de waan van de dag. Hierdoor lukt het vaak niet de tijdens de training opgedane kennis in praktijk te brengen.

Aansluitend aan de training worden één à twee individuele afspraken per deelnemer gepland. Tijdens deze individuele coaching sessies
passen we de theorie toe op de eigen werksituatie.

Ik help je graag

De volgende trainingen bied ik aan:

Praktische informatie

De trainingen zijn praktisch, inspirerend en interactief. Via informatie, oefeningen en vraag- en antwoordrondjes worden er praktische handvatten en concrete tips gedeeld die nodig zin om grip op je overvolle mailbox te krijgen.

Alle deelnemers ontvangen een hand-out met tips, adviezen, opdrachten en een checklist. Dit kan tevens als handig naslagwerk gebruikt worden.

In-company

Alle trainingen worden in-company verzorgd. Er geldt een minimum aantal van 5 en een maximum van 10 deelnemers per training en de tijdsduur van een training is één dagdeel. Aansluitend volgen er één of twee individuele sessies per deelnemer van ca. een uur.

Wat kost een training?

Het tarief is afhankelijk van de aard van de opdracht en het aantal deelnemers. Graag maak ik een aanbod op maat. Neem hiervoor vrijblijvend contact met me op.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je aanvullende vragen, wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden of wil je direct een aanbod op maat? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik vertel je er graag meer over en beantwoord je vragen met alle plezier!